• USD  32,56
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.444,33
SON DAKİKA

Beni unutmayın, kutlayın yeter demişti

Beni unutmayın, kutlayın yeter demişti

06 Aralık 2019 14:58

Eğer yaşasaydı Ceren bugün 21 yaşında olacaktı. Twitter’ın doğum günü gelen hesap sahiplerine yaptığı balonlu kutlama Ceren Özdemir’in de hesabında görülüyor.


Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir 4 Aralık’ta evinin önünde katil zanlısı Özgür Arduç tarafından kalbinden bıçaklanarak hayata gözlerini yummuştu. Ceren eğer yaşasaydı bugün 21. yaşına ayak basmış olacaktı. Özdemir, okuldaki arkadaşlarına doğum günü için ‘Hediye almayın, kutlayın yeter’ demişti şimdi ise tüm Türkiye Ceren’in doğum gününü kutluyor… Sosyal medyada #İyikiDoğdunCeren etiketine binlerce mesaj yağdı.

Yaşanan üzücü olay sonrası Ceren'in yakın arkadaşı Ayşe Türkmen Akkaş "Sınıfta veya okulda da kimseyle sorunu yoktu. Zaten sorunlu tiplerle muhatap olacak biri değildi. 6 Aralık da onun doğum günüydü. ‘Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter” ifadelerinde bulunmuştu.


ordu, Ceren Özdemir, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakülte
ÖNCEKİ Türkiye-Libya anlaşması Yunan'ı çıldırttı: Savaş şimdi değilse ne zaman? SONRAKİ Ümit Akbulut, Felipe Melo'nun İstanbul'a geleceğini açıkladı