• USD  32,49
  • EURO  34,76
  • BORSA  10.045,74
  • ALTIN  2.422,28
SON DAKİKA

Beşiktaş kaptanı Tolga'dan çok sert sözler

Beşiktaş kaptanı Tolga'dan çok sert sözler

14 Mart 2016 19:27

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin twitter de yayınladığı paylaşımda teröre destek veren herkesin hesap vereceğini söyledi.


Beşiktaş’ın kapatanı kaleci Tolga Zengin, Ankara’da yaşanan kanlı terör saldırısını kınadı. Babasını kaybeden Umut Bulut’a da başsağlığı dileyen Zengin, teröre destek veren herkesin hesap vereceğini söyledi.
İşte Tolga Zengin’in sosyal medyadan gönderdiği mesaj:
“Umut kardeşim doğum gününde babasını toprağa verecek. Bin bir zorlukla, güçlükle, emekle O’nu büyütüp, yetiştirip topluma kazandıran babasını. Terör insan ayrımı yapmıyor. Sen, ben fark etmiyor. Sadece Umut’un hikayesi değil onlarca, yüzlerce masum insanın böyle hikayesi var. Kemal amca… Peri, Dorukhan, Ozancan, Mehmet Emre ve diğerleri… Kimi kendini yetiştiren anne – babasını kimi yetiştirip güzel bir hayat düşlediği oğlunu, kızını, kardeşini kaybediyor. Allah’ım sabır ver. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarının başı sağolsun, milletimizin başı sağolsun.”
“Teröre bir şekilde destek olan, terör örgütlerinden beslenen, teröristlerle kol kola giren, dağlarda, yollarda, sivil yerleşim yerlerinde masumların, asker ve polisin canına kast eden, canlı bombaların evinde taziye çadırı kuran herkes de bunun hesabını verecek. Er ya da geç…”


beşiktaş, twitter, kaleci, tolga zengin, kanlı terör
ÖNCEKİ Ezeli rakipler Umut'un acısında birleşti SONRAKİ İngiliz müzisyenden yeni paylaşım