• USD  32,26
  • EURO  34,79
  • BORSA  10.268,58
  • ALTIN  2.440,83
SON DAKİKA

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye 4'üncü yıldız mesajı

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye 4'üncü yıldız mesajı

10 Nisan 2016 11:21

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 4. yıldızın peşindeki Fenerbahçe’ye mesaj gönderdi: O yıldız bizim olacak.


Siyah-Beyazlılar’ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yarınki Bursaspor maçıyla kapılarını açacak olan Vodafone Arena’da açıklamalarda bulundu. Yeni statlarıyla beraber hedeflerini gerçekleştireceklerini söyleyen ve 13 şampiyonluklarının bulunduğunu hatırlatan Albayrak, 2 kez daha mutlu sona ulaşarak Fenerbahçe’den önce yıldızı armalarına ekleyebileceklerini söyledi.

Tecrübeli yönetici, “Bu sene şampiyonluğa olan inancımız her dönemden daha fazla. Başkanından yönetimine, taraftarına, oyuncusuna çok iyi bir sinerji yakaladık.  Son 3 maçımızda taraftarımızın desteğiyle inşallah bu sezonu zirvede tamamlayacağız. Çok iyi bir takımımız ve hocamız var. Üst üste 2 şampiyonluk yaşayıp 3’üncü yıldızı alacağız, buna inanıyorum” dedi. İşte Albayrak’ın diğer sözleri;

‘KOMBİNE İÇİN BARCELONA SİSTEMİ’
“Bütün kombineleri satmış durumdayız. İngiltere Premier Lig’de Chelsea ve Arsenal’e; İspanya La Liga’da da Barcelona’ya gittiğinizde kombine almak istediğinizde sizi listeye yazarlar. Artık Beşiktaş’ta da bu dönemler başladı.” 

‘DEVLER ARENA’YA GELECEK’
“Ağustos ayında stadımızın yeni sezonunu taraftarımızın da içinde bulunduğu bir etkinlikle açacağız. Bu kapsamda Real Madrid’le görüşüyoruz. Başkanımız Fikret Orman’ın söylediği gibi Barcelona ve Bayern’le de temastayız. Kamp dönemine denk gelirse bu takımları Vodafone Arena’da göreceğiz.”


beşiktaş, Barcelona, Fikret Orman, metin albayrak, arenaifenerbahçe
ÖNCEKİ Polise hain tuzak son anda önlendi SONRAKİ Papa: Cinsellik aşkın erotik boyutu