• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Beşiktaş'tan taraftarlarına tarihi çağrı

Beşiktaş'tan taraftarlarına tarihi çağrı

12 Aralık 2016 12:37

Beşiktaş BaşkanI Fikret Orman, bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine Türkiye Kupası'nda oynanacak maçın gelirini bağışlama kararı aldı


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Cumartesi akşamı gerçekleştirilen bombalı saldırının yapıldığı nokta olan Vodafone Arena’nın yakınındaki yeri ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu. Patlama noktasına çelenk de bırakan Başkan Fikret Orman’ın açıklamaları şu şekilde oldu:

“Bursaspor maçının hemen akabinde fedakar polisimize karşı yapılan bombalı saldırıyı camiam adına lanetliyorum. Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu kardeşlerimizi kaybetmiş olmaktan derin üzüntü içerisindeyiz. Acımız henüz çok taze ancak bu ülke için birçok sporcusunu şehit vermiş bu camia ite köpeğe prim vermeyecektir. Maçlarımızı stadımızda oynayacağız. Bizler tüm yöneticiler, ailelerimiz ile maça geleceğiz. Renk ayrımı yapmadan tüm sporseverleri de Vodafone Arena’ya bekliyoruz. Bugün itibariyle kombineleri kaldırıyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız maçta kombineleri kaldırıyoruz. Elde edilecek geliri şehit ailelerine vereceğiz. Herkes parasıyla gelecek ve bu parayla şehit ailelerine bağışlayacağız. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. Ülkemiz büyük bir ülkedir. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.”

Beşiktaş kan ağlıyorBeşiktaş Kulübü, Voldafone Arena’nın yakınında düzenlenen bombalı saldırıda iki kurban verdi. Beşiktaş Kongre Üyesi Vefa Karakurdu’nun son sözleri ise yürek burktu.

Beşiktaş ile Kayserispor, 14 Aralık Çarşamba günü saat 20:30’da Vodafone Arena’da karşı karşıya gelecek.


beşiktaş, bursaspor, Fikret Orman, Vodafone, kombine
ÖNCEKİ Galaxy Note 7 kullananlara son uyarı SONRAKİ Ekonomi 7 sene sonra daraldı