• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Bingöl’de çatışma: Bir korucu şehit

Bingöl’de çatışma: Bir korucu şehit

05 Nisan 2017 09:51

PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, bir güvenlik korucusu şehit oldu, 1 astsubay ile 4 güvenlik korucusu da yaralandı.


Genç İlçesi kırsalında kış üstlenmesinden çıkan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon düzenlendi. Güvenlik güçleri, bugün saat 19.00 sıralarında Güzeldere Köyü yakınlarında PKK’lı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çatışmada güvenlik korucusu Mansur Solcan şehit olurken, 1 asker ile 3 güvenlik korucusu da hafif yaralandı. Çatışma sırasında çok sayıda teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi. Yaralı güvenlik görevlileri Genç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Şehit güvenlik korucusu Mansur Solcan’ın naaşı da Bingöl Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Takviye birliklerin sevk edildiği bölgede yer yer çatışmaların devam ettiği belirtildi.

VALİ KÖŞGER: 1 ŞEHİT, 1 ASTSUBAY İLE 4 GÜVENLİK KORUCUSU YARALI
Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ile Milletvekili Enver Fehmioğlu, yaralı güvenlik güçlerini, kaldırıldıkları Bingöl Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaret sonrasında konuşan Vali Köşger, 1 güvenlik korucusunun şehit olduğunu, yaralanan 1 astsubay ile 4 güvenlik korucusunun da hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi.


şehit, bingöl, Genç, enver fehmioğlu
ÖNCEKİ Kılıçdaroğlu'ndan şok bir iddia daha SONRAKİ Flaş eşbaşkan iddiası