• USD  32,20
  • EURO  35,01
  • BORSA  10.643,58
  • ALTIN  2.500,70
SON DAKİKA

Biz onlara ne yaptık ki?

Biz onlara ne yaptık ki?

23 Ağustos 2016 10:43

Patlamada annesini kaybeden 9 yaşındaki Gücan, “Biz çocuğuz onlara ne yaptık ki onlar saldırdı” dedi.


Gaziantep'teki terör saldırısında yaralanan damat Nurettin Akdoğan, "En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler, akraba kalmadı, hepsi öldü" dedi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki terör saldırısında yaralanan ve Akdere Mahallesi'ndeki bir akrabasının evinde kalan gelin Besime ve damat Nurettin Akdoğan'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Burada gazetecilere açıklamada bulunurken gözyaşlarını tutamayan damat Akdoğan, terörü lanetlediklerini söyledi.
HERKES ÖLDÜ, TÜRKİYE ÖLDÜ
Saldırıyı gerçekleştirenlerin cezalandırılmasını istediklerini belirten Akdoğan, "Onları Allah'a havale ediyorum. Kimin yaptığını bilmiyoruz. En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler. Akraba kalmadı, hepsi öldü. Hepimizi kardeşiz, ne istiyorlar bizden bilmiyorum. Herkes öldü burada, sadece bir kişi ölmedi, herkes öldü, bütün Türkiye öldü. Suçluların bulunmasını istiyorum." diye konuştu.
Biz onlara ne yaptık ki?

Gaziantep'te IŞİD'in düğüne canlı bomba ile düzenlediği patlamada ölenlerin sayısı 54'e yükseldi. Katliamda şehit düşenlerin cenazeleri yakınları tarafından toprağa veriliyor. 15'i ağır 67 yaralının tedavisi ise hastanelerde sürüyor. Patlamada annesini kaybeden 9 yaşındaki Gücan, “Biz çocuğuz onlara ne yaptık ki onlar saldırdı” dedi. Kına gecesinde annesi Aliye Yağız misafirlerle ilgilenirken bebek arabasında bulunan kardeşi 1 yaşındaki Esma Yağız'a baktığını aktaran küçük kız, “Ben bebek arabasındaki kardeşimi bekliyordum. Patlama oldu. Benim bir küçük kardeşim var. Patlama olunca yere düştü. Arkama baktım ayağımın arkası kanıyordu. Babam beni halamın yanına oturttu. Sonra babam öbürlerinin yanına gitti” dedi.
Küçük Yusuf'un büyük acısı

Gaziantep'te yaşanan terör saldırısında 4 arkadaşını kaybeden Yusuf Çetin, arkadaşlarını son yolculuklarında yalnız bırakmadı. Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde Besna ve Nurettin Akdoğan çiftinin düğününde gerçekleşen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 54 kişiden 4 arkadaşını toprağa veren Yusuf Çetin, “Arkadaşlarımın düğününde patlama oldu. Patlamada arkadaşlarımdan Salih İlter, İbrahim Ürtekin, Ahmet Ürtekin ve Sinan Ürtekin patlama gecesi öldüler. Salih İlter'in yanına gittiğimde kafası kanlar içinde ölü olarak yerde yatıyordu. Son görevimi yerine getirmek üzere cenaze namazını katıldım” diye konuştu.
Doğum gününde terör kurbanı
Devran Eryılmaz
Devran Eryılmaz
Kamuran Eryılmaz, terör saldırısı sonucu doğum gününde kaybettiği oğlunu toprağa verdi. Kur'an-ı Kerim kursundan döndükten sonra eve uğrayıp üzerini değiştiren Devran Eryılmaz, (13) kına gecesine giderken terör kurbanı oldu. O gece yaşananları anlatan Eryılmaz, “Kur'an-ı Kerim kursundan gelmişti. Üzerini değiştirdi. Kına gecesine gidecektik. O çıktı ben arkasından gidene kadar patlama sesi duydum. Oğlum orada öldü” dedi.
En acı uğurlama


patlama, gaziantep, al yerlikaya, gücan, nurettin akdoğan, fatma şahin
ÖNCEKİ FETÖ, ABD askeri üssüne okul açtı SONRAKİ Allah akıl fikir versin