• USD  32,33
  • EURO  34,70
  • BORSA  10.045,74
  • ALTIN  2.408,54
SON DAKİKA

Bodrum tatili tatsız bitti

Bodrum tatili tatsız bitti

06 Temmuz 2016 11:46

Sosyetik güzel Ceylan Çapa'nın, annesinin onay vermediği sevgilisi Serkan Uçar'la Bodrum tatili tatsız bitti.


Ece Erken’in esi eşi Serkan Uçar’la sosyetik güzel Ceylan Çapa’nın aşkı magazin gündemlerine bomba gibi düşmüştü. Hatta Ceylan’ın annesi Şebnem Çapa bu ilişkiye onay vermemişti. Ancak Ceylan Çapa her şeye rağmen ilişkisini sonlandırmadı ve galerici sevgilisi Uçar’la Bodrum’a gitti.

Ünlü çift tatillerinin ikinci gününde gittikleri gece kulübünde kavga ettiler. Ceylan Çapa, sevgilisine tokat atınca Uçar da sosyetik güzeli itip, darp etti.

OLAYLI GECE
Yaklaşık beş aydır birlikte olan ikili, geçtiğimiz günlerde kiraladıkları yatla Bodrum'da tatile çıkmışlardı. Önceki akşam baş başa Türkbükü'ndeki Garo's Balıkçısı'na giden sevgililer, mekan çıkışı soluğu bir gece kulübünde aldı. Neşeli başlayan eğlence ilerleyen dakikalarda sevgililerin kavgasına sahne oldu.

 

TOKAT ATTI
Hararetli şekilde kavga etmeye başlayan sevgililerden Çapa, sevgilisine tokat attı. Bu hareket karşısında sinirlenen Uçar, sosyetik sevgilisini hızlıca itti. Olay karşısında mekanın güvenlik görevlileri araya girdi. Uçar, bir botla tekneye dönerken Çapa'yı bardan kuzeni aldı.


bodrum, ece erken, tatil, tokat, darp, ceylan çapa, bar
ÖNCEKİ Musrafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı SONRAKİ Arda Turan Barcelona'da manşetlerde