• USD  32,30
  • EURO  34,80
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.401,97
SON DAKİKA

Canlı bomba Ankara Metrosunda çalışmış

Canlı bomba Ankara Metrosunda çalışmış

17 Mart 2016 11:08

Ankara 'daki son saldırıda ilinci canlı bomba olduğu öne sürülen Özgür Ünsal hakkında ortaya çıkan bilgiler şok etkisi yarattı.


Türkiye’yi yasa boğan Kızılay saldırısında, PKK’lı terörist canlı bomba Seher Çağla Demir’in yanında bulunduğu ileri sürülen ikinci kişinin, 26 yaşındaki Özgür Ünsal olduğu ailesinden alınan DNA örnekleri ile kesinleşti. Savcılık, Özgür Ünsal, Demir ve firari Vahit K. adlı teröristin, saldırıdan önce Ankara’da bir araya geldiklerini tespit etti. Özgür Ünsal'ın cesedinin parçalanmamış olması da birçok soruyu da beraberinde getirdi. AKŞAM, ikinci isim Özgür Ünsal hakkında çok özel bilgilere ulaştı.

Uyuşturucu bağımlısı

Canlı bomba Demir ile Vahit K.’nin saldırıdan önce kullandığı evin, bir emlakçı aracılığıyla Özgür Ünsal tarafından kiralandığı anlaşıldı. Evini canlı bomba Demir ve Vahit K.’ye açan Özgür Ünsal'ın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve tedavi gördüğü de belirtildi. Mahalleliler, agresif davranışlarıyla tanınan Ünsal'ın, zaman zaman olay çıkardığını ve park halindeki otomobillere zarar verdiğini vurguladılar.

O metroda çalışmış

5 aydır işsiz olduğu öğrenilen Özgür Ünsal'ın daha önce bir temizlik firmasında çalıştığı ve bu firmanın elemanı olarak AŞTİ ve Ankara metrosunda görev yaptığı da belirlendi.

Örgüt mü kandırdı?

Savcılık ve polis, Özgür Ünsal canlı bomba Seher Çağla Demir ve Vahit K. ile nasıl tanıştığını araştırıyor. Ünsal'ın sosyal medya hesapları mercek altında. PKK ile bağlantısına ilişkin şüphe çekmeyen Ünsal'ın kandırılmış olabileceği de araştırılıyor.


kızılay, metro, canlı bomba, özgür ünsal, aşti
ÖNCEKİ Gözaltına alınan Kamuran Yüksek serbest bırakıldı SONRAKİ Survivor'da tartışma uzadı Nagihan uyarı aldı