• USD  32,34
  • EURO  35,08
  • BORSA  8.822,95
  • ALTIN  2.240,43
SON DAKİKA

Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu

Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu

09 Ocak 2018 11:57

Profesör Doktor Orhan Kural, Arif V 216 filminde çocuk ve gençleri tütün, dolayısıyla bonzai, uyuşturucu ve diğer bağımlılıklara özendirdiği iddasıyla Cem Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu.


Profesör Doktor Orhan Kural, Arif V 216 filminde çocuk ve gençleri tütün, dolayısıyla bonzai, uyuşturucu ve diğer bağımlılıklara özendirdiği gerekçesiyle Cem Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Profesör Doktor Orhan Kural, ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Yılmaz’ın, geçtiğimiz günlerde vizyona giren “Arif V 216” filminde çocuk ve gençleri tütün dolayısıyla bonzai, uyuşturucu ve diğer bağımlılıklara özendirdiğini öne süren Kural, suç duyurusu dilekçesinde, dosyanın Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosuna gönderilmesini talep etti.

Dilekçede, Yılmaz’ın daha öncede kendisine yapılan uyarıları hiçe sayarak ısrarcı bir tutumla Sinema-Terapi metodu uygulayarak büyük ihtimalle menfaat karşılığı bu tutumunu devam ettirdiğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetin bağımlılıkları azaltma yönünde aldığı doğru karar ve çıkan yasalara rağmen son yıllarda genç ve çocuklarda başta sigara, bonzai ve diğer bağımlılıklar maalesef hızla artmaktadır. Bunda en büyük rolü, yasa boşluklarından muhtemelen ısrarla menfaat karşılığı sinema ve sosyal medyadan istifade eden Cem Yılmaz gibi şöhretli, gençlerin örnek aldığı insanların ısrarlı ve planlı algı yönetimi uygulamasıdır” ifadeleri kullanıldı.


cem yılmaz, tütün, orhan kural, bonzai, arif v
ÖNCEKİ Abdullah Gül'e Bahçeli'den sert sözler SONRAKİ Erdoğan isim vermeden Gül'e yüklendi