• USD  32,45
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.437,92
SON DAKİKA

Cep Herkülü son yolculuğunda sevenlerini ağlattı

Cep Herkülü son yolculuğunda sevenlerini ağlattı

19 Kasım 2017 16:49

Cenaze törenine çok özel bir isim de katıldı. Naim Süleymanoğlu’nun aktif sporculuğunda en büyük rakibi olan Yunan Halterci Valerios Leonidis de oradaydı.


Leonidis, Naim Süleymanoğlu’nun Türk bayrağına sarılı tabutu öperek saygısını gösterdi. Leonidis’e Dünya Şampiyonu Milli halterciler Sunay Bulut ve Halil Mutlu eşlik etti.

MÜFTÜ BİR MİLLET KAHRAMANINI EBEDİYETE YOLCU EDİYORUZ

Dünya spor tarihinin en önemli sporcularından milli halterci Naim Süleymanoğlu Fatih Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, efsane sporcu Naim Süleymanoğlu’nu şu sözlerle sonsuzluğa uğurladı:

Bugün bir millet kahramanını ebediyete yolcu etmek üzere burada toplandık. Naim Süleymanoğlu gerçekten bir millet kahramanıydı. O bileğindeki ve pazusundaki gücü yüreğindeki aşk, azim, iman ve heyecanla buluşturarak bu millete yüzlerce madalya armağan etmiş ve alanında dünya rekorları kırarak başımızın dik olmasına göğsümüzün kabarmasına vesile olmuş bir kahramandır.

Son zamanlarda yaşadığı hastalıkları, çektiği acıları inşallah onun ahirette de terfi-i derecatına vesile olmuştur. Biz şahidiz ki Naim Süleymanoğlu milletimizin değerlerine gönülden inanan ve bu inançla arkasındaki millet enerjisini hissederek sahneye çıkan ve kaldırışını o aşkla yapan bir insandı.


müftü, naim süleyanolğlu, hasan kamil yılmaz
ÖNCEKİ İzmir'de korkutan deprem SONRAKİ İYİ Parti'nin yedeği Demokrat parti mi?