• USD  32,20
  • EURO  35,01
  • BORSA  10.643,58
  • ALTIN  2.500,70
SON DAKİKA

Cimbom Avrupa'ya açılıyor

Cimbom Avrupa'ya açılıyor

15 Eylül 2015 14:13

G.Saray, Devler Ligi'ndeki ilk maçında Atletico Madrid'i ağırlayacak. Hamzaoğlu, orta sahadaki direnç sorununu Carole ile çözmeyi planlıyor


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında bugün Atletico Madrid ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek. Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, taraftarının desteğiyle Atletico Madrid'i yenip moral bulmak istiyor. C Grubu'nun diğer karşılaşmasında ise Benfica, Astana'yı Lizbon'da konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda Chedjou ve Hamit'in sakatlığı var.

ORTA ALANDA SÜRPRİZ
Melo'nun gidişi sonrası orta alanda direnç sorunu yaşayan Galatasaray'ın bugün sahaya hangi 11'le çıkacağı merak konusu. Hamza Hamzaoğlu'nun sol bek Carole'u Selçuk'un yanında, Rodriguez'i ise sağ kanatta oynatmayı düşündüğü öğrenildi. Bu durumda Hakan Balta sol beke geçecek, yeni transfer Denayer ise Semih'in partneri olacak.

ATLETİCO'YU HİÇ YENEMEDİ
G.Saray daha önce 4 kez karşılaştığı Atletico Madrid karşısında hiç galibiyet alamadı. İspanyol temsilcisi ile 2 kez eşleşen ve 4 maç yapan sarı-kırmızılı ekip, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak elenmekten kurtulamadı.

FOTOMAÇ


galatasaray, atletico madrid, Şampiyonlar Ligi, arena, ilk maç, aslantepe
ÖNCEKİ Muş'ta hain saldırı: 12 asker yaralı! SONRAKİ Kalın: Teröre destek veren bir medya var!