• USD  32,20
  • EURO  35,01
  • BORSA  10.643,58
  • ALTIN  2.500,70
SON DAKİKA

Davutoğlu: Çelik yelek giymeyi reddettim

Davutoğlu: Çelik yelek giymeyi reddettim

04 Nisan 2016 15:15

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Polis Teşkilatının 171'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Polis Akademisi Başkanlığında düzenlenen törene katıldı


Diyarbakır'a geçen hafta bir ziyaret gerçekleştirdiğini hatırlatan Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Bizi kimse korkutamaz. Kamu düzeni için yola çıkmış, bu ülkenin bekası için polisimiz, askerimiz gece gündüz orada canını ortaya koymuşken, eğer ben bir gün can kaygısıyla böyle bir ziyareti yapmakta tereddüt edersem, işte o zaman bu makam bize haram olur. Bir an bile tereddüt etmedik, gittik. Ne terör örgütünden ne de herhangi bir başka yapıdan korkmadık, korkmuyoruz, kormayacağız."

"MUTLAK ZAFERLE NETİCELENDİRECEĞİZ"

Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bütün bu kampanyalara, saptırma çabalarına karşı biliniz ki terörü bu topraklardan son santimetrekaresine kadar temizleme iradesine sahip bir Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti var. Bu temizleme iradesini hayata geçirecek Silahlı Kuvvetlerimiz, Emniyet Teşkilatımız var. Bu zor, çetin kararları alırken güvendiğim tek şey milletimiz ve milletimizin bağrından çıkmış Silahlı Kuvvetlerimiz ve Emniyet Teşkilatımızdı. Sizlere güvenerek bu kararları aldık, sizlere güvenerek yolumuza devam ediyoruz, sizlere güvenerek bu mücadeleyi inşallah bir gün mutlak bir zaferle neticelendireceğiz."


ahmet davutoğlu, diyarbakır, polis, ceylanpınar, çelik yelek, emniyet teşkilstı
ÖNCEKİ Mourinho'ya sürpriz teklif geldi SONRAKİ PKK'nın yeni hedefi havadan vurmak