• USD  32,21
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.444,47
SON DAKİKA

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye geçmiş olsun

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye geçmiş olsun

17 Ocak 2016 17:38

İstanbul'da konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu kalp ameliyatı geçiren MHP Genel başkanı Devlet Bahçel'ye şifa diledi.Kılıçdaroğlu'nu da sert sözlerle eleştirdi


BAHÇELİ'YE ŞİFA DİLEDİ

Davutoğlu, MHP ve HDP'nin "Biz koalisyon yapmayız, CHP ile yapın" diyerek Türkiye ile ilgili hiçbir iddiaları olmadığını gösterdiğini belirterek, "Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Bahçeli'ye de acil şifalar diliyorum. Geçirmiş olduğu bir operasyon dolayısıyla" diye konuştu. Sonraki süreçte HDP'nin Türkiyelileşme diye sunduğu projenin de yalan olduğunun çok net ortaya çıktığını ifade eden Davutoğlu, "Bırakın Türkiye ile ilgili bir sorumluluk sahibi olduklarını göstermeyi, sorumsuzluğun adresi ve şiddetin sözcüsü oldular" dedi. Yola çıktıkları ilk günden beri siyasetin sorun üreten değil, sorun çözen bir kurum olarak çalışması yönünde çaba gösterdiklerini anlatan Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Tek başımıza iktidardayken de hükümet kurmak için çalışma yürütürken de bunu çok açık bir şekilde ortaya koyduk. Nitekim 1 Kasım seçimleri milletimizin basiretiyle Türkiye'ye kurulan tuzakların boşa çıktığı bir seçim olarak tarihe geçti. İktidar sorumluluğundan kaçanlara, teröre şakşakçılık yapanlara ve siyaset kurumunu kilitlemeye yeltenenlere milletimiz cevabı sandıkta verdi. Peki 1 Kasım seçimlerinden ders alması gerekenler, bu dersi aldılar mı? Biz 1 Kasım'dan sonra o büyük zaferin rehavetine kapılmadan, teşkilatımızın her düzeyinde istişareler yapıyoruz, yeniden değerlendirme yapıp 2019'a yürüyoruz. Ama 1 Kasım'da büyük bir yenilgi, bir hezimet yaşayanlar hala ders almış görünmüyorlar. Maalesef ders almış görünmüyorlar."


bahçeli, kılıçdaroğlu, başbakan ahmet davutoğlu, kalp ameliyatı, şifa
ÖNCEKİ Sur'dan acı haber: 1 asker şehit oldu SONRAKİ Bodrum fırtınaya teslim oldu