• USD  32,21
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.444,47
SON DAKİKA

Deniz Baykal Meclis'te tek başına!

Deniz Baykal Meclis'te tek başına!

16 Şubat 2016 18:32

Dün akşam CNNTürk'te yaptığı açıklamalar ile CHP içinden tepki alan CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal Meclis Genel Kurulu'nda tek başına oturdu.


CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın canlı yayın konuğu oldu. Programda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Baykal, terör örgütü YPG/PYD'ye karşı düzenlenen operasyonlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"BOMBALAMAYI DOĞRU BULUYORUM"

Baykal, "Azez-Halep hattını açık tutmak için bombalanmasını doğru buluyorum" dedi. Deniz Baykal'ın konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; "Azez Halep hattını açık tutmak için Türkiye'nin bombalama hakkı vardır. Bu hattı açık tutmak için bombalanmasını doğru buluyorum. Şu anlık bu bombalamaların etkili olduğu anlaşılıyor."

"PARTİ TABANINDA BİR SOĞUMA GÖRÜYORUM"

'Parti tabanında bir soğuma gördüğünü' söyleyen Baykal, "En büyük görev Kılıçdaroğlu'na düşüyor" dedi. Deniz Baykal CHP'nin terörle mücadelede kararlı bir duruş sergileyemediğini kaydederek "CHP'nin terörle mücadele konusunda kararlı ve cesur olması gerekir" diye konuştu.

"YALNIZ ADAM"

Fotoğraf / Twitter (@ercangurses)

Dünkü bu sözler sonrası gözler bugün Deniz Baykal'ın üzerindeydi. Kılıçdaroğlu'nun parti grubu konuşmasında grup salonunda yer almayan Deniz Baykal, Meclis Genel Kurulu'ndaki görüşmelere katıldı ve tek başında oturdu. Sosyal medyaya düşen bu fotoğrafla ilgili çokça 'Yalnız adam' yorumları yapıldı.


chp, kemal kılıçdaroğlu, tbmm, deniz baykal, şero
ÖNCEKİ Dünyaya en yakın mesafede 20 yıldız SONRAKİ AP'den 102 imzalı çağrı: PKK terör örgütleri listesinden çıkartılsın