• USD  32,34
  • EURO  34,89
  • BORSA  10.205,76
  • ALTIN  2.378,40
SON DAKİKA

Dört şehit, dört vatandaş öldü, 20 yaralı

Dört şehit, dört vatandaş öldü, 20 yaralı

31 Mayıs 2016 10:09

Bu sabah Hakkari'den gelen haberle Türkiye'nin yüreğine yine ateş düştü. Şemdinli'de çıkan çatışmada bir asker şehit olurken, dün Şırnak'ta yaşanan çatışmada da 1 polis şehit oldu


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde devam eden operasyonlarda yaralanan 1 askerin kaldırıldığı hastanede bu sabah saatlerinde şehit olduğunu açıkladı.

TSK’dan yapılan açıklamada; “31 Mayıs 2016 Salı günü Hakkari ili Şemdinli ilçesi kırsalında yürütülmekte olan operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş ancak durumu ağır olan silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 05.40'da şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”

VAN’DAN ACI HABER
Kalleş saldırı haberi dün saat 11:00’da Van’ın Hacıbekir Mahallesi’nden geldi. PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri bombanın patlatılmasıyla polis memurları Yakup Kurt ve Osman Bodur şehit oldu.

ŞEHİTLER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI
Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığı’nda düzenlenen törene, Vali İbrahim Taşyapan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Temel, 6. Hudut Alay Komutanı Albay Ali Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, askeri erkan, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


şehit, tsk, van, hacıbekir
ÖNCEKİ Seri katilin inanılmaz hikayesi SONRAKİ 4 yaşındaki kız çocuğuna baba vahşeti