• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Dursun Özbek'ten Hakan Şükür açıklaması

Dursun Özbek'ten Hakan Şükür açıklaması

28 Mart 2017 18:17

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulunun Hakan Şükür ve Arif Erdem konusunda terör örgütüne üyelik konusunda ihraç kararı aldığının altını çizdi


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihracı konusunda önemli bilgiler verdi. Yönetimin aidat gerekçesi ile aldığı ihraç kararını açıklayan Özbek, “Hiç kimse bu ihracı basit bir üye aidatını ödememe konusuna bağlanmamalıdır. Bu hiçbir zaman Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihraç edilmemesinin ana sebebi değil. Öte yandan aidatlarını da yatırmamışlar , 6 senedir kulübe uğramamışlar. Hakan ile Arif’i bu yüzden attık değil. Bizim ana argümanımız aidatlarını ödememeleri değil. Bu olay artı bir sebep teşkil etmiştir. Yönetim kurulunun aldığı karar Arif Erdem ve Hakan Şükür’ün ihraç sebebi terör örgütüyle olan bağlantılarıyla müteşekkildir.” diye konuştu.

Hakan Şükür’ün terör ile bağlantısı sebebiyle ihraç kararı aldıklarını ve bunu genel kurula götürdüklerini dile getiren Özbek, ihraç için genel kurul oylamasının tüzük gereği lazım olduğunun altını çizdi.


galatasaray, dursun özbek, hakan şükür, fetö, arif erdem
ÖNCEKİ Yangın faciasında 3 çocuk öldü SONRAKİ Deprem için depo skandalı