• USD  32,36
  • EURO  34,66
  • BORSA  10.192,24
  • ALTIN  2.393,75
SON DAKİKA

Düşen uçakta son selfie

Düşen uçakta son selfie

02 Temmuz 2016 09:36

BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi’nde dün akşam saatlerinde havalanan eğitim uçağı inişe geçtiği sırada düştü, uçaktaki öğretmen pilot ile öğrencisi işadamı yaşamını yitirdi.


Yaşamını yitiren Ayvalık Havacılık Spor Kulübü Başkanı Mustafa Doğrular ile işadamı Nuri Balsarı'nın kaza öncesi selfie çektikleri ve bir arkadaşlarına gönderdikleri de ortaya çıktı. Ölenlerden geriye bu fotoğraf kaldı.
 

Türk Hava Kurumu Ayvalık Şube Başkanı 60 yaşındaki Mustafa Doğrular, yanında İzmirli işadamı 48 yaşındaki Nuri Balsarı ile birlikte dün akşam saatlerinde Ayvalık Sportif Havacılık Kulübü’ne ait TC-ABY kuyruk işaretli eğitim uçağı ile Sarımsaklı mevkiindeki Türk Hava Kurumu’na ait pistten havalandı.

Bir süre uçan pilotlar, saat 19.30 sıralarında piste inişe geçti. Henüz bilinmeyen nedenle pilotların kontrolünden çıkan uçak, piste metreler kala toprak zemine düştü.Parçalanan uçakta, eğitimen pilot olan Türk Hava Kurumu Ayvalık Şube Başkanı Mustafa Doğrular ile yanındaki işadamı Nuri Balsarı hayatını kaybetti.


ÖNCEKİ 24 saatte Rusların 1 numarası olduk SONRAKİ ABD'nin Işıd raporu şok etti