• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

EA Games'den Türkçe demo FİFA 16

EA Games'den Türkçe  demo FİFA 16

02 Eylül 2015 13:03

İyi haber: Barcelona da Real Madrid de var. Kötü Haber: Bayern Münih yok.


Futbolseverlerin en merakla beklediği oyunların başında gelen FIFA 16'nın demosu için geri sayım başladı. 8 Eylül tarihinde demo sürümü ülkemizde yayımlanması beklenen FIFA 16; Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarına yönelik çıkacak olsa da tamamen Türkçe metinlerle oynamak isteyenler PC, Xbox One ve Playstation 4'te mücadele etmek durumundalar. Diğer platformlarda ise metinle İngilizce olacak.

FIFA kapağında ilk kez bir kadın! Üstelik 3 tane!

Süper Lig'deki 18 takımımızın yanısıra aralarında Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Inter, PSG, Borussia Dortmund ve River Plate gibi önde gelen futbol kulüplerini de alabileceğimiz FIFA 16'da dilersek Almanya ve ABD kadın milli takımlarını da karşılıklı oynatabileceğiz. Stadyumlara baktığımızda ise karşımıza Santiago Bernabeu'nun yanısıra Borussia Park ve CenturyLink Field çıkıyor.

El Clasico (Real Madrid vs. Barcelona) ile 'santra' yapacağımız demo'da oynayabileceğimiz diğer modlar ise FIFA Ultimate Team DRAFT, FIFA Antrenör ve Beceri Maçları olarak sıralanıyor. Bu vesileyle final sürümün de 24 Eylül'de raflardaki yerini alacağını anımsatalım.

YENİ ŞAFAK


fifa 16, oyun, demo, Türkiye Ligi, türkçe spiker, çıkıyor, ea games
ÖNCEKİ Penguen'den Türkiye mutsuzluğu kapağı SONRAKİ Hollanda'da üç Türk'ün cesedi bulundu