• USD  32,21
  • EURO  34,68
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.445,44
SON DAKİKA

Elektrik kesintileri Megakenti altüst etti

Elektrik kesintileri Megakenti altüst etti

31 Aralık 2016 08:59

İstanbul'un birçok bölgesinde elektrik kesintisi yaşanıyor. Meydana gelen bu elektrik kesintisi nedeniyle trafik ışıkları da etkisiz hale gelmiş durumda.


İstanbul ve yurt genelinde hava şartları kötüleşiyor ve İstanbul'da yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı zor durumda bırakıyor. İstanbul'un pek çok yerinde elektrik kesintisi yaşandığı belirtiliyor ki bu soğuk havada birde trafik çilesi ortaya çıkıyor. Trafik lambalarınında elektrik kesintisi yüzünden devre dışı olması vatandaşları ayrı bir çileye sokuyor.

iBunun yanı sıra esnafların da zor durumda olduğu gözler önünde. Yılbaşı arifesinde esnaflar hiç satış yapadıklarını, yaşanan elektrik kesintisi yüzünden zor durumda kaldıklarını dile getiriyorlar.

AVM’LER BOŞALDI

İstanbul’daki çalışma hayatını da olumsuz etkileyen elektrik sıkıntısı, AVM’leri de etkisiz hale getirirken, kesinti AVM içerisindeki esnafı da vurdu. İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden bir tanesinde uzun bir süredir elektrik sıkıntısı yaşanıyor. Birçok vatandaş yılbaşı öncesi gittikleri AVM’de elektriğin kesilmesi nedeniyle alışveriş yapamadı. Kesintinin yaşanmasının ardından birçok vatandaş isyan etti.


istanbul, elektrik, avm, megakent
ÖNCEKİ Ayakkabı boyacısıydı filo sahibi oldu SONRAKİ İşte 2017’nin yeni zamları