• USD  32,27
  • EURO  34,64
  • BORSA  10.045,74
  • ALTIN  2.414,15
SON DAKİKA

Erdoğan: 11 Eylül Müslümanlara fatura edilemez

Erdoğan: 11 Eylül Müslümanlara fatura edilemez

02 Nisan 2016 19:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin Maryland Eyaleti'ndeki Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nin açılışında konuştu.


 Erdoğan, terörizmin dini, milliyeti, ırkı, kökeni olmadığını belirterek, "11 Eylül’de bir avuç teröristin Amerikalılara yaşattıkları tüm Müslümanlara fatura edilemez" dedi.İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

Değerli misafirler, çok değerli kardeşlerim açılışını yapmak üzere biraraya gelmiş olduğumuz Türk-Amerikan Kültür Merkezi'nin ABD'de yaşayan vatandaşlara ve tüm müslümanlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Amerika Diyanet Merkezi, medeniyetler arası bir çatışma değil, bir ittifaktır.

11 EYLÜL MÜSLÜMANLARA FATURA EDİLEMEZ

Her zaman ifade ediyorum; terörizmin dini, milliyeti, ırkı, kökeni kesinlikle yoktur. Terörist insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle bu sıfatı hak eden kişidir. Dünyada ve Amerika'da Müslümanlara karşı hoşgörüsüzlüğün yükseldiği bir dönemden geçiyoruz. 11 Eylül’de bir avuç teröristin Amerikalılara yaşattıkları tüm Müslümanlara fatura edilemez. Müslümanlar, ABD'nin asli unsurudur. Kimse Müslümanları, Müslüman veya Amerikalı olmak arasında seçime zorlayamaz. Biz 35 yıldır terörle mücadele ediyoruz, batıdan teröristleri istediğimiz zaman onları bize teslim etmiyor. 


cami, amerika, Müslüman, erdogan, terorüst
ÖNCEKİ Korkutan ihbar sahte çıktı SONRAKİ Nusaybin'de hain tuzak: 6 şehit