• USD  32,45
  • EURO  34,91
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,95
SON DAKİKA

Erdoğan, AKP'deki ayrılıkları değerlendirdi:Fitneye bulaşanın...

Erdoğan, AKP'deki ayrılıkları değerlendirdi:Fitneye bulaşanın...

08 Kasım 2020 14:01

Partisinin Kocaeli il kongresinde konuşan Tayyip Erdoğan, "fitneye bulaşanın bu partide yeri kalmamış demektir" ifadelerini kullandı.


AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, "Sözlerime Ermenistan tarafından işgal edilen 7 şehrini ve Dağlık Karabağ'ı kurtarmak için mücadele eden Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ederek başlamak istiyorum," diyerek şu ifadeleri kullandı:

"30 yıldır Minsk-3'lüsü tarafından aldatılan, ihmal edilen ve masa başında akıbeti meçhul olarak bekleyen Azeri Türk kardeşlerimiz bu sabrın sonunda zafere ulaştılar. Türkiye en başından beri Azeri Türkü kardeşlerinin yanında oldu. İşgal altındaki topraklarının kurtarma mücadelelerinde yanında oldu. Ermenistan'ın saldırılarıyla başlayan çatışmalar sonucunda adım adım özgürlüğe kavuşan Azerbaycanlı kardeşlerimin sevinci bizim de sevincimizdir. Kalan kısmının özgürlüğe kavuşmasının işaretidir."


Partisinde yaşanan ayrılıklara da değinen Erdoğan, "Kuruyan dalları budandıkça güçlenen ağaç gibi ülkemizin her köşesine kollarımızı saracağız. Bu millete efendi değil, hizmetkar olmanın gayreti içinde olacağız. Kurulduğumuz günden bu yana partimize hizmet vermiş arkadaşlarımızdan başlayarak herkese ulaşacağız," dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Genel Başkanı'ndan mahalle temsilcisine kadar AK Parti teşkilatlarının tüm mensupları milletimizle bağı güçlendirmekle mükelleftir. Millet yoksa AK Parti de yoktur. Bunun için AK Parti teşkilatlarında görev alan herkes 24 saat milletimizle beraber olmak mecburiyetindedir. Her kim kendisini erişilmez, ulaşılmaz yere koyarsa hele hele kibir ve fitneye bulaşırsa bu partide yeri kalmamış demektir. Hiçbir meşgale milletin gönlünü kırmanın, milleti hor görmenin bahanesi olamaz.

Bunun için kurulduğumuz günden bu yana partimize hizmet vermiş arkadaşlarımızdan başlayarak herkese ulaşacağız. Kuruyan dalları budandıkça güçlenen ağaç gibi ülkemizin her köşesine kollarımızı saracağız. Bu millete efendi değil, hizmetkar olmanın gayreti içinde olacağız. AK Parti'nin misyonu 81 vilayetimizin her birinde ülkemizi hedeflerine ulaştırmaktır. Her gün yeni bir gönle girerek bu misyon doğrultusunda gece gündüz çalışacağız. AK Parti güçlendikçe Türkiye güçlenir. AK Parti kazandıkça Türkiye kazanır, AK Parti çalıştıkça, hizmet ettikçe milletimiz kazanır. Kuruluşundan bugüne teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Yol arkadaşlarımızda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.


ak parti, erdoğan, kocaeli
ÖNCEKİ Bakanlık uyardı : Efsane Cuma indirimlerine dikkat SONRAKİ AKP'li Turan'dan Kılıçdaroğlu'na tebrik tepkisi