• USD  32,36
  • EURO  34,80
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.399,21
SON DAKİKA

Erdoğan: Bütün pisliklerin olduğu TİB’i kapatacağız!

Erdoğan: Bütün pisliklerin olduğu TİB’i kapatacağız!

02 Ağustos 2016 16:02

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: "Bütün pisliklerin olduğu yerlerden birisi de burası. Burayı kapattıktan sonra orada çalışanların hepsi hakkında hazırlığımızı yaptık, gereğini yapacağız" dedi.


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında alınan önlemlere ilişkin yaptığı açıklamada Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) kapatılacağını belirterek, "Bütün pisliklerin olduğu yerlerden birisi de burası. Burayı kapattıktan sonra orada çalışanların hepsi hakkında hazırlığımızı yaptık, gereğini yapacağız" dedi. 

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında alınan önlemlere ve yaşananlara ilişkin açıklamada bulundu. TİB'in de kapatılacağını duyuran Erdoğan, "Bazı siyasiler çok acele edildi diyebilir. Siz hazır değilseniz biz ne yapalım kardeşim" diye konuştu. 

Erdoğan, TİB'e ilişikin "Biz zaten bunlara hazır bir hareketiz. Siyasetçi eğer bu tür hazırlıklarını yapamazsa, bu siyaset zayıftır. TİB’i kapatacağız. Bütün pisliklerin olduğu yerlerden birisi de burası. Burayı kapattıktan sonra orada çalışanların hepsi hakkında hazırlığımızı yaptık, gereğini yapacağız.  TİB Bilgi Teknoloji Kurumu'na (BTK) devredilmek suretiyle, BTK gereken adımları atacak" ifadesini kullandı.  


haber, erdoğan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 15 temmuz darbe girişimi, TİB’i kapatacağız, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı
ÖNCEKİ Ankara'da kaset kumpası operasyonu! SONRAKİ Davutoğlu'na ölüm tehdidi