• USD  32,32
  • EURO  34,85
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.389,06
SON DAKİKA

Erdoğan: Örgütlü suç var

Erdoğan: Örgütlü suç var

08 Nisan 2019 10:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklama yaptı. Erdoğan 13-14 bin farkla kimsenin kzandım deme hakkı yok.


Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Putin’le üçüncü defa yüz yüze buluşma gerçekleştireceğiz. İkili ilişkilerimizi değerlendireceğiz. Suriye başta olmak üzere bölgesel ve küresel gelişmeleri ele alacağız. Rusya’yla ilişkilerimiz tüm alanlarda gelişmeye devam ediyor.Vize serbestisi konusu da elbette gündemizde yer alan bir başlık

Usulsüzlüklerin neredeyse tamamı usulsüz. Bu işin seçi,m süreci bitti. Bundan sonraki yargı sürecidir. YSK, özellikle tüm siyasi partiler için, tüm halkımızın özellikle demokratik haklarını hukuk çerçevesinde koruma zorunluluğumuz var. ‘Biz burada organize suçların işlendiğini gördük, görüyoruz’ diyorlar. Biz de organize bazı suçların ilendiğini görüyoruz. Bazı televizyon, kamera tespitleri var. Nerede, ne gibi yolsuzluklar yapılmış, boş alanlarda, tarlalarda, adreslerde nasıl oy kullanılmış görmekteyiz. Bütün bunlarla bu adımları atacağız. Geçmişte Yalova’da, Ağrı’da bunların örnekleri var. ABD’de yüzde 1 gibi sıkıntılı oy olsa seçimin yenilenmesine gidiyorlar. 13-14 bin oy farkla kimsenin kazandım deme hakkı yoktur.


erdoğan, ağrı, yalova, adres
ÖNCEKİ İstanbullu 'yeniden seçim' için ne dedi? SONRAKİ Taşınma nedeniyle 4 bin 500 kişi işsiz kaldı