• USD  32,47
  • EURO  34,73
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.441,00
SON DAKİKA

Erdoğan: Ya ıslah ya da tasfiye

Erdoğan: Ya ıslah ya da tasfiye

20 Kasım 2018 11:55

Erdoğan, "Yolunu şaşıranlar varsa ya ıslah ya tasfiye edeceğiz." dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesinde adaylık yarışında olanlara uyarıda bulundu. Erdoğan, "Yolunu şaşıranlar olursa ya ıslah edeceğiz ya tasfiye edeceğiz" dedi. 

AKP Grup toplantısında konuşan Erdoğan şu mesajları verdi:

"GEZİCİLERİ KÜLAHIMIZA ANLATIN"

"Öyle lafla çevrecilik olmuyor ve Gezi Parkı olaylarında bu olayları yapanların finansörü konumunda olan ve şu anda da cezaevinde de olan bu kişiyle iltisaklı birçok kişi bunlar geçenlerde gözaltına alındı. Batı dünyasından birileri de açıklamalar yapıyor. Bizim bildiğimiz birçok şey var. Kendi ülkenizde feryat figan, Türkiye'de olduğu zaman akademisyenlerin finansörüdür. Gelin bunları siz bizim külahımıza anlatın. Gezi Parkı olaylarıyla ilgili kişiler içeri alınınca neden rahatsız oluyorsunuz? 

"ISLAH YA DA TASFİYE"

"Türkiye'yi eski karanlık günlerine döndürmek isteyenler kendi karanlıklarında kaybolup gideceklerdir. Gece gündüz çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız, yanlışlarımız varsa düzelteceğiz. Yolunu şaşıranlar varsa ya ıslah ya tasfiye edeceğiz. Kazanmadık gönül inşallah bırakmayacağız. İşte bunları başardığımızda seçim sonuçları kendiliğinden şekillenecektir. Biz bugüne kadar asıl milletin gönlüne girmeyi hedeflediğimiz için başarılı olduk. 

ÜÇ DÖNEM 

"3 dönemden fazla dedik ki olmayacak. ancak başarılı gördüğümüz arkadaşları daha farklı yerlerde istihdam edebiliriz dedik. 'E ben de başarılıydım niye istihdam edilmedim' diyenler varsa, görev yaparken her şey iyi güzel de aday yapılmadığında niye bozuluyorsun? 11 milyon üyesi bulunan bir partide hiç kimsenin 'ben' demeye hakkı yoktur. AK Parti 'ben' partisi değil, 'biz' partisi, bu böyle bilinmeli. Kendini bu biz kavramının içinde hisseden herkese muhakkak bir görev vardır. 


akp, erdoğan, aday, tasfiye, üç dönem, ıslah
ÖNCEKİ MHP'de önemli istifa SONRAKİ HDP'den Demirtaş çağrısı