• USD  32,21
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.444,47
SON DAKİKA

Erdoğan'dan bir ilk: Saray'dan balkon konuşması

Erdoğan'dan bir ilk: Saray'dan balkon konuşması

29 Ekim 2015 15:00

AKP genel Başkanlığı ve Başbakanlık yaptığı dönemde, özellikle önce seçimlerden sonra parti genel merkezi binasının balkonundan yaptığı konuşmalar dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez Ak Saray'da bir "balkon konuşması" yaptı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir'deki ilk törenin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelerek Cumhuriyet Bayramı tebriklerini ileten davetlilerle tek tek tokalaşan Erdoğan, törenin ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın bahçesinde toplanan kalabalığa, balkondan bir konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında, “Sevgili Gençler; Cumhuriyet Bayramınızın 92. yıl dönümünü kutluyorum. Diri olacağız, iri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız... Bu kardeşlik tablosunu, birlik tablosunu yürekten kutluyorum. Allah birliğinizi ayırmasın. Sizi Cumhurbaşkanlığı makamından en kalbi duygularla selamlıyoruz” dedi.

CHP, MHP VE HDP'DEN TEMSİLCİ YOKTU

Anıtkabir'deki ilk törende CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hazır bulunurken, MHP ve HDP'den katılım olmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki kabul töreninde ise CHP, MHP ve HDP'den hiçbir temsilci yer almadı.


recep tayyip erdoğan, ak saray, saray, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, balkon konuşması
ÖNCEKİ Atatürk'ün az bilinen 10 anısı SONRAKİ Çin, tek çocuk politikasına son verdi