• USD  32,32
  • EURO  34,82
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.389,92
SON DAKİKA

Erdoğan'dan flaş Akar açıklaması

Erdoğan'dan flaş Akar açıklaması

25 Aralık 2018 12:05

Erdoğan, "Milli Savunma Bakanımıza yapılan hakaretler yenilir yutulur hakaretler değildir. Bunlara gerekli dersleri yargıda vermek zorundayız. Bunlar ancak o dilden anlarlar. Önce tazminat, ardından ceza" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar arasında 2019 bütçe görüşmeleri sırasında Meclis Genel Kurulundaki tartışmayla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, AKP Meclis Grup toplantısındaki konuşmasında şunları söyledi:

"Milli Savunma Bakanımıza yapılan hakaretler yenilir yutulur hakaretler değildir. Ana muhalefetin orada genel başkan yardımcısı veya sıfatı nedir onu da doğru dürüst bilmiyorum. Bilmeme de gerek yok zaten. Bu adamlarla ana muhalefet siyaset yapıyor.

"Milli Savunma Bakanımıza bu şekilde saldırabilme edepsizliğini yapmışlardır. Bunlara gerekli dersleri yargıda vermek zorundayız. Bunlar ancak o dilden anlarlar. Önce tazminat, ardından ceza. 

"Bu ülkede 40 yıl silahlı kuvvetlerimizde görev yapmış, şu anda da kabinede görev yapan arkadaşımıza bu şekilde saldırma hakkına sahip değil.

"Ana muhalefet partisi ve bölücü terör örgütünün uzantısı bütçe görüşmelerinde çok kötü bir sınav vermiştir. Bölücü örgütün meclisteki taşeronunun asıl karın ağrılarının farkındayız. Onların Kandil'deki terör baronlarından icazet almadan tek bir kelime edemeyeceklerini biliyoruz. Şu anda açıklamıyorum ama size bu konuda da önemli müjdeler verebiliriz.

"Biz CHP'nin son dönemdeki sicilini biliyoruz. Ağaç bahanesiyle polisimize kurşun sıkan, sokakları yakıp yıkan, başbakanlık ofisimize kadar saldırdıklarını, bombaladıklarını, bira şişeleriyle camide bulunduklarını biz gayet iyi biliyoruz. Bu organizasyonların içinde Bay Kemal'in nasıl rol üstlendiğini de biliyoruz."


chp, erdoğan, Milli Savunma Bakanı, tazminat, ceza, özgür özel
ÖNCEKİ Ekrem İmamoğlu için özel tanıtım programı SONRAKİ Esad güçleri Menbiç'e girdi