• USD  32,26
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.257,69
  • ALTIN  2.411,62
SON DAKİKA

Erdoğan'dan kaymakamlara flaş talimat

Erdoğan'dan kaymakamlara flaş talimat

26 Ocak 2016 15:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, paralel yapıyla mücadele konusuyla bizzat ilgilendiğini söyledi ve kaymakamlardan bu konuda özel kalemi aracıyla kendisine ulaşmalarını istedi.


Beştepe’de kaymakamları konuk eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye paralel yapının verdiği zararı, ülkenin en büyük hasımlarının bile veremediğini anlattı, kaymakamlara bu konuda uyarılarda bulundu.

Erdoğan, “Bana bağlı olarak çalışan Devlet Denetleme Kurulu’nun en öncelikli görevi budur. ’Her kurumumuzu denetleyeceksin, her kurumda bu tür kim varsa tespit edip hemen yargıda bunlar için süreci başlatacaksınız’ diye talimatım verdim. Altını çizerek söylüyorum, bu konu tamamen bir devlet meselesi, devletin güvenliği meselesidir. Bu konuda her hangi bir ihmali, yanlışı olan kim olursa olsun mutlaka hak ettiği cezayı görecektir” dedi.

Paralel yapıyla mücadele konusuyla bizzat ilgilendiğini ifade eden Erdoğan, bu konuda özel kalemi aracıyla kendisine ulaşabileceğini ifade etti.

"GEREKİRSE EL KOYUN"

Erdoğan, kaymakamlardan, terör mağduru vatandaşların yardımına koşmalarını da isteyerek, “Örgütün güdümündeki partiye mensup belediyeler de tamamen örgütün hizmetine girmiş durumda. Kaymakamlar kendilerine verilen yetkiyi kullanarak belediyelerin yol açtıkları boşluğu doldurmalıdır.

Gerekirse belediyelerin araç gereçlerine el koyarak, diğer imkanları kullanarak hayatı normale döndürmek zorundayız” dedi.

İHA


recep tayyip erdoğan, cumhurbaşkanı, türkiye, muhtar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, kaymakam
ÖNCEKİ Silopi'de hayat normale dönüyor SONRAKİ Kılıçdaroğlu talimat verdi: O iddia araştırılacak