• USD  32,38
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.966,38
  • ALTIN  2.433,74
SON DAKİKA

Erdoğan'ın Alışveriş Yaptığı Market Pahalı Çıktı

Erdoğan'ın Alışveriş Yaptığı Market Pahalı Çıktı

05 Ekim 2021 11:22

Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’ndeki gıda fiyatları diğer marketlerdeki fiyatlarla karşılaştırıldığında bazı ürünlerin daha pahalı olduğu anlaşıldı...


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Fiyatlar gayet uygun" dediği Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’ndeki gıda fiyatları diğer marketlerdeki ürünlerin fiyatlarıyla karşılaştırıldığında bazı ürünlerin daha pahalı olduğu anlaşıldı.

Erdoğan, dün yaptığ market alışverişinin ardından, “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki gördüğünüz gibi market, çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun” dedi.

Erdoğan, “Tabii bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum” diye konuştu.

FİYATLARI KARŞILAŞTIRINCA BAŞKA BİR TABLO ORTAYA ÇIKTI

Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’ndeki gıda fiyatları diğer marketlerdeki fiyatlarla karşılaştırıldığında bazı ürünlerin daha pahalı olduğu anlaşıldı.

Twitter’da tepki geçen ifadelerden sonra sosyal medya kullanıcıları Tarım Kredi Kooperatifi Marketi ile başka bir marketteki fiyatlar karşılaştırdı.

1 kg barbunya Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nde 29,96 TL’den satılırken, aynı ürün başka bir markette 14,90 TL’den satışa sunuluyor.

İşte o liste:


Odatv.com
 


ÖNCEKİ Sigaraya Bir Zam Daha Geldi SONRAKİ Kamu ihalelerinde Rönesans dönemi