• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Erdoğan'ın sözünü bu sloganla kestiler

 Erdoğan'ın sözünü bu sloganla kestiler

30 Ocak 2018 13:08

Grup toplantısında partililer, "Reis bizi Afrin'e götür" tezahüratıyla Erdoğan'ın sözünü kestiler. Sloganlar üzerine Erdoğan partililere "Kararı verdiğimizde önce ben, sonra hep birlikte gideceğiz" dedi.


 Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmasından satır başları: 

"Kararı verdiğimizde önce ben sonra hep birlikte gideceğiz. Perşembe Hatay’a gidip komutanlarımızdan bilgi aldık, kendilerine olan desteğimizi bizzat yerinden ifade ettik. ABD Devlet Başkanı, Rusya Devlet Başkanı ve Fransa Cumhurbaşkanı ile ikili ilişkilerimizi değerlendirdiğimiz telefon görüşmelerimiz oldu. Gerek devlet işleriyle gerek parti işleriyle ilgili pek çok görüşmeyi toplantıyı da bu süreçte gerçekleştirdik. Oldukça yoğun iki haftayı geride bıraktık.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Bir güruh var ki onların ihanetlerinden çok mustaribiz. Türkiye’de adı ana muhalefet partisi olan ama yaptıklarıyla adeta ana hıyanet partisine dönüşen bir parti, daha doğrusu bu partinin başındaki zevat ve bir ekip var. Çünkü ben ülkesini, milletini seven gerçek CHP’lilerin de bizimle aynı hissiyata sahip olduğuna inanıyorum. Her seferinde artık bu ana muhalefet partisini ve başındaki zatı bir daha gündemimize almayalım diyorum fakat öyle şeyler yapıyorlar ki bunun karşısında susmanın vebal olduğunu görüyorum.

'TARİH DERSİ VERMEK VACİP OLDU'

Hadi bizim söylediklerimize kulak vermiyor da her gün televizyonlarda yayınlanan Zeytin Dalı operasyonunu da mı bu adam izlemiyor? Askerlerimizin elindeki yerli silahları da mı görmüyor? Toplarımızın sesini de mi duymuyor? Kendi imalatımız çok namlulu roketatarlarımızın o görüntülerinden de mi etkilenmiyor? SİHA’lardan da mı heyecan duymuyor?


chp, ak parti, rusya, erdoğan, fransa, devlet, grup
ÖNCEKİ TSK'da yeni hedef Baflun SONRAKİ Ormanın ortasına kumarhane çadırı kurmuşlar