• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Eski Kedicikten Namaz İtirafı!

Eski Kedicikten Namaz İtirafı!

21 Şubat 2019 08:17

Adnan Oktar örgütüne 30 yıl hizmet eden ve 7 milyon TL'sini kaptırdıktan sonra itirafçı olan M.T., "Bana '5 vakit namaz olmadığını, Kuran'da 3 vakit namaz olduğunu, 5 vaktin sadece tespih' olduğunu söylediler." ifadelerini kullandı.


Adnan Oktar örgütüne 30 yıl hizmet eden ve 7 milyon TL'sini kaptırdıktan sonra itirafçı olan M.T., "Gençkızlarla görüşen erkekler, kızlara sürekli evlenmek istediği mesajı verirken daha sonra örgütün ağına düşürülmeye çalışılıyordu." ifadelerini kullandı.


"KURAN'DA 3 VAKİT NAMAZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Adnan Oktar Örgütü'nde uzun yıllar kalan M.T. itirafçı oldu. M.T., liseyi bitirdikten sonra arkadaşları vasıtasıyla örgüte katıldığını söyleyerek Adnan Oktar ile tanışmasını, örgütün konuşma şifresini, yapılan psikolojik işkenceleri anlattı. 30 yıldır örgüt içinde yer aldığını belirten M.T., bu süre içerisinde örgüte verdiği paranın yaklaşık 6-7 milyon TL olduğunu ifade etti. Adnan Oktar ve çevresindekilerin dini hassasiyetlerinin olmadığını da anlatan M.T., örgüt üyelerinin namaz vakitlerini de değiştirdiklerini söyledi. Örgütle 1988 yılında tanıştığını ve haftada bir-iki gün örgüt toplantılarına katıldığını söyleyen M.T., "Bana '5 vakit namaz olmadığını, Kuran'da 3 vakit namaz olduğunu, 5 vaktin sadece tespih' olduğunu söylediler. Benim daha önce Kuran hakkında hiç bir bilgim bulunmamaktaydı söylediklerine harfiyen inandım" dedi.

 

"ŞİFRELİ KONUŞURDUK"

Örgüt içinde yaptıkları konuşmanın şifreli olduğunu aktaran M.T., "Gel, yemek yiyeceğiz" demenin örgütte şifre olduğunu söyleyerek "Turnike sistemine davet etme şu şekilde yapılırdı: 'Beraber yarın şu saatte yemek yiyelim, kahvaltıya gel, gel beraber spor yapalım' gibi şifreli konuşmalar ile davet edilirdim" diye konuştu. Kız arkadaşlarını örgüte dahil etmesi için Adnan Oktar tarafından baskıya uğradığını ifade eden M.T., "Kendi kız arkadaşlarımı turnikeye sokmamı isterlerdi. Hatta Adnan Oktar bana 'Elinde kız var niye getirmiyorsun' gibi sözler söylerdi" dediğini belirtti.


"İMANI ZAYIF TEDAVİ EDİLMESİ GEREKENLER GRUBU VAR"

1990'lı yıllarda Adnan Oktar'ın talimatıyla örgüt mensuplarının zenginliklerine göre beş ayrı gruba ayrıldığını belirten itirafçı M.T., "Örgüte en çok bağımlı, sadakatli, her denileni yapan, maddi açıdan zengin olan kişileri birinci gruba alınmıştı. Diğer grupların sıralanışı ise bu özelliklere bağlı olarak daha az zengin ve sadakat olarak daha az bağımlı olanlar kategori olarak aşağıya iniyordu. Beni üçüncü gruba aldılar. Beşinci grupta yer alan kişiler için, 'İmanı zayıf, tedavi edilmesi gerekenler' olarak tanımlanırdı. Bu grupta oturup yaptığımız hataları yazmamız, yazdıklarımızı da yüksek sesle okumamız istenirdi" ifadelerini kullandı.


adnan oktar, kedicik, maddi
ÖNCEKİ Ulusoy İçin İflas Kararı Verildi SONRAKİ Dolar dalgalı seyrini sürdürüyor