• USD  32,38
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.951,54
  • ALTIN  2.430,80
SON DAKİKA

Esnaf zorda; Vatandaş alışveriş yapamıyor

Esnaf zorda; Vatandaş alışveriş yapamıyor

03 Kasım 2020 14:13

CHP milletvekilleri Kılçdaroğlu'nun talimatıyla sahaya indi. CHP Ankara milletvekili Nihat Yeşil, parti ilçe yöneticileriye Mamak esnafının sorunlarını dinledi. Esnaf da vatandaş da dertli...


CHP Ankara milletvekili Nihat Yeşil Mamak ziyaretinin ardından Türkiye Gündemi'ne şu açıklamayı yaptı

Esnaflarımıza ziyarette bulunduk, hatırlarını sorup sorun ve taleplerini dinledik.
Berber ve kuaförler, güzellik salonları, giyim sektörü, kahvehaneciler çok zor durumda. Bir çoğu kiralarını ödemekte zorlanıyor. Pandemi sürecinde çekmiş oldukları kredilerin geri ödemeleri geldi ancak iş yapamadıkları için önlerini göremiyorlar. Yufkacılar yılda üç kere un fiyatlarına, kasaplar ise artan orandaki et maliyetleri ve toptancılardan gelen zamlar nedeniyle ürünlerine zam yapmak durumunda kaldıklarını ve alım gücünün düşmesi nedeniyle vatandaşın alışveriş yapamadığını belirtiyorlar.
Sohbet ettiğimiz esnaflarımıza, Sayın Genel Başkanımızın esnaflarımıza yönelik 17 maddelik çözüm önerilerini ilettik. Çözüm belli ancak siyasi iktidar yurttaşlarımızın taleplerine kulak tıkayarak batmakta olan ekonominin uçtuğunu söylemeye devam ediyor.
Yerel seçimler sonrasında, 89' ruhuyla halkçı ve sosyal belediyeciliği ayağa kaldırdığımız gibi, çok yakında, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında bu yağma ve talan düzenini bitireceğiz!


mamak, nihat yeşil
ÖNCEKİ Erdoğan yerine Berat Albayrak'ı mı hazırlıyor? SONRAKİ Erdoğan'ın büyük gafı aynen yeraldı