• USD  32,49
  • EURO  34,76
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,01
SON DAKİKA

Ev ev gezen başkanda corona çıktı

Ev ev gezen başkanda corona çıktı

12 Haziran 2020 10:26

21 Mayıs'ta coronaya yakalanan ve 12 günlük tedavisinin ardından taburcu olan Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı


Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Belediye Başkanı Tahir Saklı’nın 20 Mayıs’ta yapılan corona virüsü testi pozitif çıktı. Saklı, haberi 21 Mayıs’ta sosyal medya hesabından “Değerli dostlarım, dün akşam yaptırdığımız Covid-19 testinin sonuçlarını bugün aldık. Test sonucum maalesef pozitif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi; hastalığa ilişkin herhangi bir semptom yok. Hastanemizde tedavi altında, emin ellerdeyim. Dostlarımızın dualarını bekliyorum” ifadeleriyle duyurdu.

AŞKAN BELİRTİ GÖSTERMEDİ

İddiaya göre herhangi bir hastalık belirtisi göstermeyen Saklı, ziyarete gittiği bazı evlerde corona salgını tedbirlerini de hiçe saydı. Ekibiyle birlikte evlere giren, zaman zaman maske de takmayan Saklı, öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektirdi. Saklı’nın ziyareti hem kişisel sosyal medya hesabından hem de belediyenin hesabından paylaşıldı.

30’DAN FAZLA KİŞİDE CORONA ÇIKTI

Saklı’nın testinin pozitif çıkmasının ardından temas ettiği düşünülen ve hastaneye başvuran 100’e yakın kişiye corona virüsü testi yapıldığı ve 30’dan fazla kişide virüse rastlandığı öğrenildi.

Tedavi altına alınan hastalar arasında hayatını kaybeden kimsenin bulunmadığı, bir çok hastanın da tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşarak taburcu olduğu ifade ediliyor.


şemdinli, Pozitif, corona, tahir saklı
ÖNCEKİ Bakan Varank'tan Kovid'e karşı yerli ilaç müjdesi SONRAKİ CHP'li Tekin sicil affı çağrısı yaptı