• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Fatih Erbakan kolları neden sıvadı

Fatih Erbakan kolları neden sıvadı

15 Kasım 2017 15:25

Saadet Partisi ile "haciz" restleşmesine giren Milli görüş'ün doğal lideri Necmetin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan da partileşiyor.. Erbakan da seçim kanunundaki değişiklikleri bekliyor (KULİS HABER)


2019 Başkanlık seçimi hedefinde potaya Fatih Erbakan ve Saadet partisinin 7 Haziran'da aldığı yüzde 2 oy oranı girdi.  Milli görüşü şu anda temsil ettiğini syleyen Saadet partisi hükümete sert muhalefette bulunuyor, Genel başkan Temel Karamollaoğlu sık sık şu anda izlenen politikanın rahmetli Necmettin Erbakan tarafından onaylanmayacağını söylüyor. Mevcut kadro, mevcut hükmete muhalefetin dozunu sert tutuyor

Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan uzun süredir siyaset sahnesinde değildi. Ablası Zeynep Erbakan tarafından açılan miras davaları nedeniyle sıkıntılar yaşıyordu. 

Fatih Erbakan bu sıkıntıları son zamanlarda kolaylıkla aştı ve mirasının kontrolünü eline aldı. Hemen ardından da Saddet Partisi'ne haciz gönderdi. Erbakan bu konuyla ilgili sorulara da "babamın poltiksaınına uygunharekeret etmiyorlar. Ben de parti kuracağım" yanıtın vermişti

Güvenilir kaynaklar babasıının mirasını kazanan Fatih Erbakan'ın siyasi mirasın peşinde olduğunu belirtyorlar. Fatih Erbakan'ın yüzde 2 gibi 2019 da öne rzeden oy potansyelin sahip olan milli görüşü meclise taşmıak istediğini söylüyorlar.  Fatih Erbakan ya Saadet Partisinin yönetmini devralacak ya da yeni parti kuracak.

Gözler şimdi seçim ittifakına kolaylık taşıyacak seçim yasası değişilkliğnde...


saadet partisi, fatih erbakan
ÖNCEKİ İşte İyi Parti'nin oy oranı SONRAKİ İstanbul Fatih'te korkutan yangın