• USD  32,55
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.443,58
SON DAKİKA

Fatih Portakal sosyal medya trollerinin hedefinde

Fatih Portakal sosyal medya trollerinin hedefinde

11 Aralık 2018 08:58

Fatih Portakal'ın, Fransa'daki eylemlerle ilgili haberi bazı gazete ve tv'lerde eleştirildi. Sabah gazetesi Fatih Portakal için 'tetikçi' ifadesini kullandı.


FOX TV Ana Haber'de Fatih Portakal'ın, Fransa'da meydana gelen protestolarla ilgili analizi, bazı gazete ve tv'ler tarafından tepki çekti.   

Sabah, Portakal'ın sözleriyle ilgili, "Kaos yayıncılığın adresi FOX Tv'nin tetikçi sunucusu Fatih Portakal, Fransa'daki ateşi Türkiye'ye taşıma derdiğine düştü. Portakal canlı yayında, 'sokaklara çıkın' çağırısında bulundu."  ifadelerini kullandı. 

Star Gazetesi, sosyal medyada haberi, "Fransa'yı yangın yerine çeviren soskak terörüne özenen Fatih Portakal, Türkiye'de de böyle sahneler görülmesi için sokak çağırısı yaptı." olarak duyurdu.

Akşam, "Fatih Portakal, canlı yayında vatandaşlara çıkın çağrısında bulunarak Fransa'daki ateşi Türkiye'ye taşıma derdine düştü." diye yazdı. 

Yeni Şafak da Portakal'ın sözlerinin sosyal medyada tartışma konusu olduğunu yazdı. 

PORTAKAL'IN SÖZLERİ NEYDİ?

Portakal şunları söyledi: "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da farketmiyor açıkçası."


yeni şafak, Akşam, sabah, fatih portakal
ÖNCEKİ Fatih Altaylı: Zaytung haberidir dedim SONRAKİ MİT'ten 18 bin personele istihbarat eğitimi