• USD  32,45
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.436,26
SON DAKİKA

Fatih Portakal’dan CHP’ye eleştiri

Fatih Portakal’dan CHP’ye eleştiri

25 Kasım 2019 12:15

Gazeteci ve Fox Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Rahmi Turan iddiasıyla başlayan, Talat Atilla ile devam eden ve CHP'de tartışmalara yol açan 'CHP - Saray' gündemiyle ilgili yorumda bulundu.


Gazeteci Fatih Portakal, Saray'a gittiği iddia edilen ancak bunu net bir biçimde yalanlayan Muharrem İnce'ye sosyal medya hesabından destek verdi. 

Portakal, "Her partilinin vicdani açıdan ona destek vermesi gerekmiyor mu?" diye sordu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Fatih Portakal, "Partinin genel başkanı Muharrem İnce isminden hoşlanmıyor, hatta çekiniyor. Bu durumda elele verip komploculari deşifre etmek varken olası rakibini neredeyse suçluyor" dedi.

Portakal, "Bir de komplo tartışması var. Önemli olan bunu deşifre edebilmek. Bu da ancak #Kilicdaroğlu’nun #İnce’nin iddilarını merak edip araştirma talimatı vermesiyle ortaya çıkar. CHP lideri ise böyle yapmayıp işin kolayında. İktidar tarafinda önce komployu aramak" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

1-Sarayda CHP’li yalanında kişisel olarak zarar gören isim siyasette geleceği olan #Muharremİnce. Haklı olarak mağduriyetinin giderilmesi için çabalıyor. CHP yönetiminde isim vermeden suçladıklari da var. Her partilinin vicdani açıdan ona destek vermesi gerekmiyor mu?

2-Kendimi bir an için #Muharremİnce’nin yerine koydum. Tepkim farklı olmazdi.Haysiyetimle oynayanlaragerekli yanıtı üst perdeden verirdim. Ama imalarla değil, net konusurdum. Eminsem isim dahi verirdim. Önemli olan pari veya siyasetteki gelecek degil, onur bir isim birakmak..

Haberin tamamı için tıklayın...


ÖNCEKİ Kadınlar şiddete karşı yeniden sokaklara çıkıyor SONRAKİ İYİ Parti’den erken seçim ve AKP ile ittifak açıklaması