• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Felipe Melo, Sevilla ile anlaştı

Felipe Melo, Sevilla ile anlaştı

23 Haziran 2015 16:30

Galatasaray'da Felipe Melo dönemi sona eriyor... Sarı-kırmızılıları sözleşmesini uzatma konusunda ikna edemeyen Pitbull, İspanya'da karar kıldı. Türkiye'de 3.1 milyon Euro'ya oynayan Sambacı, Sevilla'nın 2.4 milyon Euro'luk önerisini kabul etti.


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Melo kendisine takılan olumsuz tavır sonrası, İspanyol ekibi Almeira’da hocalığını yapan Unai Emery’nin çalıştırdığı Sevilla ile her konuda anlaşma sağladı. Emery, Spartak Moskova’yı çalıştırdığı dönemde de Melo ilgilenmiş ama Sambacı tercihini Galatasaray’dan yana yapmıştı.

Galatasaray’dan 3.1 milyon Euro gibi hatırı sayılı bir rakam kazanan Melo’nun, son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla’nın 2.4 milyon Euro'luk teklifini kabul etmesi kafa karıştırdı. Sevilla, Melo’nun sözleşmesinin feshi için Galatasaray ile masaya oturacak.

İLGİNÇ TESADÜF GERÇEKLEŞMEDİ

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu menajerlerin önerdiği M’Bia ismini kabul etmiş olsaydı, ilginç bir tesadüf olacaktı. Felipe Melo Sevilla’ya giderken, Sevilla’dan ayrılan Stephan M’Bia da Galatasaray’a imza atacaktı.


haber, haberler, galatasaray, Felipe Melo, sevilla
ÖNCEKİ Baykal geçici genel başkanınız olarak deyince.. SONRAKİ Cüneyt Arcayürek hayatını kaybetti