• USD  32,27
  • EURO  34,83
  • BORSA  10.302,29
  • ALTIN  2.402,86
SON DAKİKA

Galatasaray 0-4 Nice

Galatasaray 0-4 Nice

28 Temmuz 2015 21:11

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, hazırlık maçında Nice takımı ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Fransız rakibine 4-0 mağlup oldu.


Sarı-Kırmızılılar'ın, Avusturya'da oynadığı Udinese müsabakası taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler sebebiyle yarım kaldığı için bu mücadele Slovenya'da ve seyircisiz olarak oynandı.

Aslan tehlikeli geldi

Dakika 27'de Cim Bom'un hızlı gelişen atağında Yasin ceza sahasındaki Burak Yılmaz'ı gördü ama kaleci başarılı bir müdahaleyle pozisyonu önledi. Maçın ilk 45 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle noktalandı.

Ve penaltı!

Maçın 57. dakikasında Sabri Sarıoğlu'nun rakip futbolcuya faul yapması sonucu Nice penaltı kazandı. Beyaz noktaya gelen Fransız ekibinin yıldızı Ben Arfa, kaleci Eray'ı avladı: 0-1.

Fark 2'ye çıktı

Karşılaşmanın 71. dakikasında Galatasaray skorda iki farklı geri düştü. Eysseric'in attığı golle skor 0-2 oldu.

Yine Sabri, yine penaltı...

İlk penaltıya sebep olan Sabri, dakika 73'te yine rakip oyuncuya sert bir müdahale yaptı. Bu kez topun başına Benrahma geçti ve fileleri havalandırdı: 0-3.

Yekta'dan kritik hata

Müsabakanın 80. dakikasında Yekta Kurtuluş'un kaptırdığı top sonrası kaleciyle karşı karşıya kalanMaupay hata yapmadı: 0-4.

Aslan'ın isabet bulamadı

Kalan dakikalarda gol olmadı ve Cim Bom 4-0'lık skorla mağlup oldu. Galatasaray'ın maç boyunca kaleyi bulan şutu olmaması dikkat çekti. Hem savunmadaki görüntüsü ve hem hücumdaki etkisizlik Sarı-Kırmızılı taraftarları isyan ettirdi.

Melo kadro dışı!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fransa Ligi ekiplerinden Nice ile karşılaşan Sarı-Kırmızılılar'da Felipe Melo maç kadrosuna dahil edilmedi.

Yaklaşık 1 haftadır takımla antrenmanlarını sürdüren Brezilyalı futbolcunun, 'as' oyuncuların yer alacağı mücadelede kadroya dahi alınmaması, Inter'e transferi ihtimalini güçlendirdi.

Felipe Melo'nun yanı sıra, sakatlığı bulunan Semih Kaya, Muslera ve Jem Karacan, Nice maçı kadrosunda yer almadı. 


haber, haberler, galatasaray, hazırlık maçı, nice, maç özeti
ÖNCEKİ Savcılık'tan Bade İşçil'e kötü haber SONRAKİ Bahçeli: Devlet haine karşı devleşmezse, cüceleşir