• USD  32,28
  • EURO  34,79
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.395,76
SON DAKİKA

Galatasaray maçı yarıda kaldı

Galatasaray maçı yarıda kaldı

25 Temmuz 2015 22:55

Galatasaray’ın Avusturya’nın Klagenfurt’ta Udinese ile oynadığı maçta gurbetçi taraftarlar yine ses bombaları ve meşaleler ile hazırlık maçını zehir etti.


Sarı kırmızılı takımın as futbolcuları ile çıktığı ilk hazırlık maçı 34. dakikada gurbetçi taraftarların taşkınlığı nedeni ile yarıda kaldı.

Karşılaşma daha ilk dakikalardan itibaren iki kez durmak zorunda kaldı. 4.dakikada sahaya atılan ses bombaları ve meşaleler nedeni ile maça 2 dakika ara verilmek zorunda kalındı.

Sabri ve Hamit, taraftarlarına tepki gösterip, “Ne yapıyorsunuz?” diye bağırsa da gurbetçiler oyuncuları dinlemeyip ses bombaları atmaya devam etti.

Selçuk kızıp yedek kulübesine otururken karşılaşma 2 dakika sonra yeniden başladı. Ancak 34.dakikada yine aynı sahne yaşandı.

HAMZAOĞLU KIZDI TAKIMI SAHADAN ÇEKTİ

Galatasaray taraftarının sahaya attığı meşaleler, yanıcı maddeler ve ses bombaları üzerine önce maçın hakemleri ve Udinese takımı soyunma odasının yolunu tuttu.

Taraftarların teknik heyet ve oyuncularının tüm uyarılarına rağmen ses bombaları atmaya devam etmesi üzerine Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, “Yeter artık bitti” diyerek taraftarına tepki gösterdi ve sarı kırmızılı takımı sahadan çekti.

Gurbetçi taraftarlar iki takım içeri girdikten 10 dakika sonra da tekrar sahaya ses bombaları atmaya devam etti.

Daha sonra stat hoparlöründen maçın gurbetçi taraftarların yaptığı taşkınlık nedeni ile iptal edildiği ve Galatasaray ile Udinese'nin, yani iki takım oyuncularının da sahaya çıkmak istemediği anonsu yapıldı.

Öte yandan birçok İtalyan taraftar da "Bu nasıl organizasyon, paramızı geri verin?"şeklinde tezahürat yaptı.


haber, galatasaray, hazırlık maçı, udinese, taraftar, meşale, karşılaşma
ÖNCEKİ Şiddet eğiliminin ruhsal bozukluklarla ilişkisi SONRAKİ Instagram web sürümünü güncelliyor