• USD  32,21
  • EURO  34,75
  • BORSA  10.323,55
  • ALTIN  2.453,74
SON DAKİKA

Genelkurmay Merasim sokak şehitlerini andı

Genelkurmay Merasim sokak şehitlerini andı

27 Şubat 2016 16:41

Ankara'da Merasim sokakta düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 29 şehit Genelkurmay Başkanlığı'nda düzenlenen törenle anıldı.


Genelkurmay Başkanlığı karargâhında; dün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kuvvet Komutanları ve Kuvvet karargâhlarından gelen personelin katılımı ile 17 Şubat Şehitlerini Anma Töreni düzenlendi

Törene; terör saldırısında yaralananlar da katıldı.   Törende, terör eyleminde şehit olanların özgeçmişleri okundu. Orgeneral Akar, törende yaptığı konuşmada, vatan topraklarının bütünlük ve güvenliğinin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam edeceğini vurgulayarak; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en çok bugünlerde önemli olduğunu, etnik ve mezhep ayrımı yapmayan TSK’nın tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının huzur ve güven içinde yaşaması için görev yaptığını belirtti.

Akar, "Yüce Türk Milleti ve TSK personeli; vatan, millet ve bayrak, uğruna kahramanca ve büyük bir fedakârlıkla mücadele ederken şehit ya da gazi olan kahraman silah ve mesai arkadaşlarımız ile TSK ile omuz omuza mücadele eden Emniyet mensuplarımızı da asla unutmayacaktır" dedi.
 


şehit, merasim sokak, genelkurbay başkanlığı, orihulusi akar, milli savunma bakanı ismet yılmaz
ÖNCEKİ Erdoğan'dan Cerattepe çıkışı: Bunlar yavru Gezi'ci SONRAKİ Mecliste kaset ve siyasi ahlak polemiği