• USD  32,36
  • EURO  34,76
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.395,39
SON DAKİKA

Gökhan Gönül'den ilginç veda

Gökhan Gönül'den ilginç veda

02 Temmuz 2016 09:27

Transferde yılın bombasını patlatan Beşiktaş, Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül ile 4 yıllık anlaşmayı dün resmen imzaladı.


Ancak, siyah beyazlılarla yıldız sağ bekin ön protokolü geride bıraktığımız ocak ayında imzaladığı ortaya çıktı. Gökhan Gönül'ün gece yarısı Instagram'dan yayınladığı veda mesajı ise son derece dikkat çekiciydi. Zira mesajda ne Fenerbahçe'nin ne de taraftarının adı geçiyordu...

GÖKHAN GÖNÜL: 'BEŞİKTAŞ'A GİTTİM ÇÜNKÜ...'

Gökhan Gönül, Beşiktaş’ın yeni transfer komitesi başkanı Umut Güner ve üyesi Emre Kocadağ ile birlikte kapalı kapılar ardında .bundan tam yedi ay önce atılan ön protokol imzasını resmiyete dökerken neler hissettiğini ve ne düşündüğünü de Umut Güner’e şöyle anlattı: “Bir büyük camiadan başka bir büyük camiaya geldim. Şampiyonlar Ligigibi önemli bir organizasyonda da mücadele edeceğim. Burada da amacım şampiyonluklar yaşamak. Beşiktaş ile ilk hedefim de üçüncü yıldız. Beşiktaş’ı tercih etmemde para etkisi yok. Para öncelikli olsaydı Fenerbahçe’de kalırdım. Bana en son 2 milyon 250 bin Euro önerilmişti. Benim önceliğim huzur ve mutluluk.”

 VEDA MESAJINDA FENERBAHÇE VE TARAFTARI YOK!

Gökhan Gönül, Instagram hesabından da Fenerbahçe'ye bir veda mesaj yayınladı. Gece yarısı yayınlanmasına rağmen 10 binin üzerinde beğeni ve yorum alan mesajda Fenerbahçe ve taraftarların adının hiç geçmemesi dikkat çekti. İşte o mesaj:

"En zor söylenen sözler, veda sözleridir. Dokuz yıl boyunca gururumla, onurumla, şerefimle formasını taşıdığım; bu dokuz yıl boyunca, kaptanlığına kadar yükseldiğim kulüpte bana katkısı olan, duasını eksik etmeyen, dostluğunu ve arkadaşlığını gördüğüm, destek olan olmayan, en zor günde bile hep yanımda olan, gönülden oynadığımı bilen ve bildiğini haykıran herkese, bu dokuz yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa hakkım; helaldir."


beşiktaş, fenerbahçe, instagram, protokol, Gökhan Gönül
ÖNCEKİ Kemer'de ev skandalı büyüyor SONRAKİ 24 saatte Rusların 1 numarası olduk