• USD  32,37
  • EURO  34,79
  • BORSA  10.256,76
  • ALTIN  2.395,06
SON DAKİKA

Gürsel Tekin: Uysalım ama koyun değilim

Gürsel Tekin: Uysalım ama koyun değilim

07 Aralık 2018 10:21

İstanbul Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Gürsel Tekin, isminin parti yönetimince aday adayı olarak telaffuz edilmemesine tepki gösterdi.


CHP'nin İstanbul Büyükşehir aday adaylarından Gürsel Tekin, sokak sokak dolaşmaya devam ederken, adının parti yöneticileri tarafından aday adayları arasında telaffuz edilmemesine tepki gösterdi. Tekin, “Genel başkanımız, parti yöneticilerimiz İstanbul'u bana sorsunlar. Gerçekleri öğrenirler. Bazı adaylar genel başkanımıza CEO'ları, iş insanlarını gönderiyor olabilir. Ama onların hiçbirisi benim gittiğim mahalleleri, sokakları bilmez. Genel Başkanımız ve parti yöneticilerimizden, sokakta olan birisi olarak ‘İstanbul'da ne oluyor' diye sormamaları beni üzüyor” dedi. Yapılan anketlerde ismi geçen adayların hep önünde olduğunu öne süren Gürsel Tekin, “Genel başkanımıza her şeyi bir kenara bırakıp kardeşlik hukukuna dayanarak bir ricam olacak. Hakkaniyet istiyorum” dedi ve şunları söyledi:

 
SONUCU KABUL EDERİM

İstanbul'da CHP örgütünün, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına, muhtarlara, kanaat önderlerine ve en çok güvendikleri en az üç ayrı şirkete kamuoyu yoklaması yaptırarak, bu yoklamalarda sonuç ne çıkarsa onu kabul edelim. Genel Başkanıma zaman zaman CEO'lar, iş insanlarını getiriyor olabilirler. O getirenlerin hiçbir tanesi Afgan, Karadeniz, Sultan, Filistin, Mevlana, Sülüntepe mahallelerini, Şam Sokağı'nı benim gibi bilmezler.


chp, istanbul, karadeniz, gürsel tekin
ÖNCEKİ Türk Vatandaşlığı 250 bin Dolara düştü SONRAKİ Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş ile görüşecek