• USD  32,39
  • EURO  34,79
  • BORSA  10.003,02
  • ALTIN  2.438,97
SON DAKİKA

Hakan Fidan Ankara saldırısıyla ilgili bilgi verecek

Hakan Fidan Ankara saldırısıyla ilgili bilgi verecek

01 Mart 2016 16:07

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara saldırısıyla ilgili Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'na bütçe görüşmeleri sonrasında bilgi verecek.


MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz,Ankara'da 29 kişinin hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısıyla ilgili komisyonu bilgilendirecek.  

MİT Müsteşarı Fidan ve Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıyla ilgili bugün TBMMGüvenlik ve İstihbarat Komisyonu'na bilgi verecek.
 
Genel Kurul'daki bütçe görüşmeleri nedeniyle toplanamayan komisyonda, bütçe görüşmelerinin ardından söz konusu bürokratların katılımıyla toplantı yapılacağı bildirildi.
 
CHP'Lİ VEKİLDEN AÇIKLAMA
 
CHP Sakarya Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat  Komisyonu üyesi Engin Özkoç, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Emniyet Genel Müdürü  Celalettin Lekesiz'in Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle komisyona  bilgi vermesini talep ettiklerini, Komisyon Başkanlığının da bütçe görüşmelerinin  ardından, söz konusu bürokratların katılımıyla bir toplantı yapılacağını  duyurduğunu bildirdi. 
 
Komisyonun CHP Grup sözcüsü Özkoç, MİT Müsteşarı Fidan ve Emniyet  Genel Müdürü Lekesiz'in komisyona bilgi vermesine ilişkin taleplerine dair yazılı  bir açıklama yaptı.
 
Özkoç, açıklamasında şunları kaydetti:
 
 "TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonunun CHP’li üyeleri olarak, 17  Şubat 2016 tarihinde Devlet Mahallesi'nde askeri servis araçlarına yönelik  gerçekleştirilen bombalı saldırıyla ilgili, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Emniyet  Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in bugün komisyona bilgi vermesini talep  etmiştik.
 
 Komisyon Başkanlığı, talebimize bugün yanıt verdi ve komisyonun, bütçe  görüşmeleri nedeniyle toplanamadığını, bütçe görüşmelerinin ardından, söz konusu  bürokratların katılımıyla bir toplantı yapılacağını bildirdi."


haber, haberler, hakan fidan, mit müsteşarı, ankara saldırısı
ÖNCEKİ Çılgın Türk'ün çılgın icadı SONRAKİ Mustafa Denizli 625 bin doları iade etti