• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Hastaneden kritik açıklama

Hastaneden kritik açıklama

18 Ekim 2017 10:11

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, 'Deniz Bey’de maalesef kanama ve ödem en üst düzeyde gerçekleşiyor. Solunum desteği sağlanıyor. Bilinci kapalı olarak uyuyor. Ciddi bir durum bu. Ağır bir beyin hasarı ve o hayati tehlike her an var' diye konuştu.


Deniz Baykal'ın hayatını kaybettiğine yönelik sosyal medyada dolaşan haberlerin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıklama yaptı ve 'Duyumların tamamı asılsızdır.' dedi.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYKAL TALİMATI

Yoğun bakımda bulunan Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, talimat verdi, dünyaca ünlü beyin cerrahı Uğur Türe, 


Baykal'a bakmak için Ankara'ya götürüldü.

Dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal'ın doktorunu aradı, Baykal'ın durumuna ilişkin bilgi aldı. Ardından Özel Kalemi Hasan Doğan'a talimat verdi. Hasan Doğan, Yeditepe Üniversitesi Başkanı Bedrettin Dalan'a ulaştı ve Yeditepe Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Türe'yi Ankara'ya götürdü.

Deniz Baykal'ı kontrol eden Türe, Baykal'ın durumunun stabil olduğunu ve beyin ölümünün gerçekleşmediğini açıkladı.

NELER YAŞANDI?

Beyin damarındaki pıhtı nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırılan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a, dün ikinci kez müdahale edildi. Ankara İbni Sina Hastanesi’nde tedavi gören Baykal’a, önceki akşam beyninde kanama izlenmesi nedeniyle tomografi çekildi. Sabah da kafa içi basıncının artması üzerine ikinci kez ameliyata alındı.


chp, deniz baykal, erdoğan, antalya, hasan doğan
ÖNCEKİ 15 dakika kuralı kalktı, sınav ücretleri düşürüldü SONRAKİ Dumansız sigaraya izin yok