• USD  32,28
  • EURO  34,92
  • BORSA  10.173,42
  • ALTIN  2.444,89
SON DAKİKA

Hüseyin Çelik: AKP batan gemi

Hüseyin Çelik: AKP batan gemi

10 Şubat 2016 11:46

AKP’nin “dışlanan” isimlerinden eski bakanlardan Hüseyin Çelik, tarihi açıklamalarda bulundu.


Hüseyin Çelik “Üzülerek görüyorum ki bu 11 kişiden biri hariç hiçbiri şu anda partide karar alma mercilerinde değil. Çoğunluğu ise partiden ya kopmuş veya koparılmış durumda” diye konuştu.

AKP’Yİ BATAN GEMİYE BENZETTİ!

Ahmet Hakan’ın “AKP’yi eleştiriyorsunuz amacınız nedir?” şeklindeki bir soruya Çelik “Bizim derdimiz bireysel değil. Siz bir gemidesiniz. Sizin kamaranız çok rahat ve lüks de olabilir. Eğer geminin dibi su alıyorsa, siz rahat ve lüks bir ortamda batarsınız ama sonuçta batarsınız” yanıtını verdi.

Çelik “Benim 15-16 yıldır büyütüp meyve verme aşamasına getirdiğim bir bahçem var. Bunun çekirdeğini toprağa atarken, fidesini dikerken biz vardık. Fakat bugün birileri hoyratça bu meyveleri ayakları altında eziyorsa bu benim zoruma gider” diye konuştu.

“1 KASIM’DA AKP’YE KAHREDE KAHREDE OY VERDİLER”

1 Kasım seçimlerindeki AKP’nin “tarihi” başarısına ilişkin ise Hüseyin Çelik çok konuşulacak bir yorumda bulundu. “1 Kasım’ı çok iyi okumak lazım” diyen Çelik “1 Kasım’da vatandaşın bir kısmı bize kahrede kahrede oy verdi. Bir tarafta HDP var, vaziyeti ortada. Bir tarafta MHP var, vaziyeti ortada. Anamuhalefet partisi asla göz doldurmuyor. İnsanlar istikrarın devam etmesi, ekmeğin küçülmemesi, çocuklarının istikbali için oy verdiler. Ben çok sayıda CHP’li işadamı tanıyorum, “Kredi borcum var, faiz borcum var, döviz borcum var” diye AK Parti’ye oy verdi. 7 Haziran’ı da aklımızdan çıkarmamamız lazım” dedi.


hdp, akp, mhp, ahmet hakan, 1 kasım, hüseyin çeli, batan gemi
ÖNCEKİ Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na büyük şok SONRAKİ Şehidin dikkat çeken paylaşımı