• USD  32,23
  • EURO  35,19
  • BORSA  10.158,63
  • ALTIN  2.478,98
SON DAKİKA

İbrahim Erkal'lın durumu kritik

İbrahim Erkal'lın durumu kritik

13 Nisan 2017 11:30

Açıklamada ünlü sanatçının son tetiklerine göre yeni bir kanama olmadığı ancak tedaviye rağmen beyin ödeminin arttığı belirtildi.


Sosyal medyada bazı fake hesaplardan İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği yönündeki paylaşımlara karşın Facebook'taki İbrahim Erkal sayfasından yapılan açıklamada "Sosyal medyada dolaşan gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin lütfen. Sanatçımız İbrahim Erkal, yoğun bakım sürecinde olup tedavisi devam etmektedir. Siz sevgili dostlarımızdan ricamız dualarınızı eksiz etmemenizdir. Saygılarımızla" denildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA: BEYİN ÖDEMİ ARTTI

Az önce hastaneden yapılan açıklamada ünlü sanatçının durumunun hala kritik olduğu belirtildi:

Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı günü Liv Hospital’a getirilen Değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir.

Hayati tehlikesi bulunan Erkal'ın araçtan indikten sonra yüksek tansiyona bağlı kendinden geçtiği, başını duvara çarptığı, beyin kanaması geçirdiği değerlendiriliyor. Olay gecesi 23.30'a kadar Erkal'la birlikte olan Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Suha Dengizek Sabah'ın haberine göre "Beraberdik ayrıldıktan sonra İbrahim Bey evine gitti. Eve varınca aracını valeye veriyor. Daha sonra yere düşüyor. Yaklaşık bir saat sonra site içerisinde bir bayan yerde baygın görüyor" dedi. Dengizek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini aradığını ve sanatçı hakkında bilgi aldığını söyledi.


recep tayyip erdoğan, hastane, ödem, kritik, ibrahim erkal, liv hoıspital
ÖNCEKİ Meteoroloji’den sel uyarısı SONRAKİ Dışişleri Bakanı'ndan vize açıklaması