• USD  32,21
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.444,47
SON DAKİKA

İçişler iBakanı'ndan dikkat çeken açıklmaa

İçişler iBakanı'ndan dikkat çeken açıklmaa

19 Mayıs 2018 17:11

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Haziran'daki seçimlerin yeni bir başlangıç seçimi olduğunu ifade ederek, "Bu seçim, hem kazandıklarımızı muhafaza etme-koruma hem de elimizi geleceğe uzatma seçimidir. Bu seçim makûs talihimizi yenme seçimidir. Birileri bu uyuyan devin uyanmasını istemiyor" dedi.


Şırnak'a çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Valiliği ziyareti sırasında kayyum belediye başkanları ile toplantı salonunda basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra AKP Şırnak İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Soylu, konferans salonunda partilelere hitaben bir konuşma yaptı.

'BU SEÇİMLER, YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMA SEÇİMİDİR'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere değinerek, "Bu seçim yeni bir başlangıç yapma seçimidir. Bu seçim, hem kazandıklarımızı muhafaza etme-koruma hem de elimizi geleceğe uzatma seçimidir. Bu seçim makûs talihimizi yenme seçimidir. Birileri bu uyuyan devin uyanmasını istemiyor. Etrafındaki coğrafyaya, bütün dünyaya Anadolu medeniyetini anlatılması ve bu medeniyetinin bütün zenginliğini, kardeşliğini, birliğini, beraberliğini, maneviyatını hissettirmesini bir şekilde oluşturmasını istemiyorlardı. Kimse de sormazdı. Bu kadar büyük bir ülkenin, bu kadar köklü bir ülkenin talihi neden makûs olsun. Bizi aciz olduğumuza, bizi güçsüz inandırmışlardı. Oysa gerçek öyle değildi. Bu millet, güçlü bir millettir. Devletimiz de büyük bir devlettir. Son 16 yılda gösterdiğiniz gelişme sayesinde hak ettiğimiz yerdeyiz. Bu seçimde son 300 yılın en güçlü olduğumuz tarihi ile beraber yürüyoruz. Ne yaptılarsa bizi sarsamadılar. Terör, bizi yıkamadı. 6-7 Ekim olaylarında, çukur hadiselerini ortaya koydular, bizi yine sarsamadılar. Gezi'yi yaptılar, yine sarsamadılar. Son melanetleri 15 Temmuz'u yaptılar, millet çıplak elleri ile beraber tankların önüne çıktı ve kazanımlarına, devletine, ülkesine, demokrasisine, hukukun üstünlüğüne sahip çıktı. Şimdi aynı kararlılıkla, şimdi aynı sahiplenmeyi, göstermek durumundayız. Kazandıklarımızı geri vermeyelim" dedi.


Şırnak, gezi, süleyman soylu, içişleri bakanı
ÖNCEKİ Aday programında değişiklik SONRAKİ Tüm yurtta 19 Mayıs coşkusu