• USD  32,38
  • EURO  34,58
  • BORSA  10.045,74
  • ALTIN  2.387,15
SON DAKİKA

İki haberci daha koronavirüse yakalandı

İki haberci daha koronavirüse yakalandı

19 Ekim 2020 13:59

Habertürk TV ekranlarında Manşet ve Nedir Ne Değildir programını sunan gazeteci Mehmet Akif Ersoy ile Haber Global spikeri Osman Girgin koronavirüse yakalandı.


Habertürk TV ekranlarında Manşet ve Nedir Ne Değildir programını sunan gazeteci Mehmet Akif Ersoy koronavirüse yakalandı.

Habertürk yazarı Ersoy gelişmeyi sosyal medya adresinden şu sözlerle duyurdu:



"3 gündür ateş, eklem ağrısı, kuru öksürük ve halsizlik şikayetiyle evde yatıyordum. Neticede Covid-19 pozitif rakamlarına dahil olmuşum. İstirahatteyim, bir süre sonra yeniden görüşmek ümidiyle, muhabbetle..."

Haber global spikeri virüse Azerbaycan da yakalandı

Haber Global spikeri Osman Girgin, sosyal medyadan koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Bir süredir Azerbaycan-Ermenistan çatışmasını takip için Azerbaycan’da olan Osman Girgin, koronavirüse yakalandığını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıkladı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tedavi altına alındığını söyleyen Girgin şu ifadeleri kullandı:



“Görünmez bela Kovid-19 bana Azerbaycan’da ‘merhaba’ dedi. Sonunda tanıştık kendisiyle. Ateş, öksürük, halsizlik ve boğaz ağrısından sonra, gün itibariyle daha iyiyim. Bakü’deki pandemi hastenesinde tedavim başladı. Daha iyi olacağım. Mesajına cevap veremediğim tüm dostlara selam.”

Osman Girgin, geçen hafta, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmüştü.


mehmet akif ersoy, osman girgin, koronsvirüs, haberürk
ÖNCEKİ Erdoğan: Medyamız sesimizi yansıtmıyor SONRAKİ Sözcü yazarından Bahçeli'ye askıda ekmek eleştirisi: İlla ki asacak..