• USD  32,56
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.445,81
SON DAKİKA

İngiltere Başbakanı Boris Johnson taburcu edildi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson taburcu edildi

12 Nisan 2020 16:33

Korona virüsü tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edilen İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ulusal Sağlık Servisi (NHS) çalışanlarına teşekkür ederek, "Onlara hayatımı borçluyum" dedi.


Downing Street’ten yapılan açıklamada, koronavirüs tedavisi gören İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın hastaneden taburcu edildiği belirtildi. Açıklamada, 55 yaşındaki Johnson’ın sağlık ekibinin tavsiyesi üzerine bir süre daha çalışmayacağı ifade edildi.

Boris Johnson, koronavirüs testinin pozitif çıkmasından 10 gün sonra semptomlarının ağırlaşması üzerine Londra’daki St. Thomas Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Hastanede 3 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Johnson, daha sonra yoğun bakımdan çıkarılmıştı.

Boris Johnson’ın korona virüssemptomları gösterdiği için kendisini karantinaya alan hamile olan nişanlısı Carrie Symonds da sosyal medya hesabından destek mesajı gönderenlere teşekkür etti.

Boris Johnson, Ulusal Sağlık Servisi (NHS) çalışanlarına teşekkür ederek, "Onlara hayatımı borçluyum" dedi.


ingiltere, Taburcu, boris johnson, Ulusal Sağlık Servisi
ÖNCEKİ Ücretsiz izne çıkarılan işçiye 3 ay, 1.170 lira maaş desteği SONRAKİ Şehir hastanesinin temizlik işini Danimarka'da: Türk eleman arıyor!