• USD  32,37
  • EURO  34,77
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.395,80
SON DAKİKA

IŞİD, Suriye'de 230 kişiyi kaçırdı

IŞİD, Suriye'de 230 kişiyi kaçırdı

07 Ağustos 2015 15:31

IŞİD, Suriye'nin Karyatayn kasabasında en az 230 kişiyi kaçırdı. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'ne göre IŞİD'in rehin aldığı siviller arasında onlarca Hıristiyan da bulunuyor.


IŞİD, Suriye rejimine bağlı güçlerle şiddetli çatışmaların ardından Karyatayn kasabasını ele geçirdi. Örgüt üyeleri Kalamun Dağları'yla Palmira arasındaki yol üzerinde bulunan stratejik kasabada 230 kişiyi de rehin aldı. Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'ne göre rehin alınanlar arasında kasabadaki kiliseye sığınan onlarca Hıristiyan da bulunuyor. Örgütün kasabadan aldığı rehineleri nereye götürdüğü bilinmiyor. 

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla)


haber, haberler, suriye, ışid, adam kaçırma
ÖNCEKİ Üvey kardeşlerin öpüşmesi sosyal medyayı salladı SONRAKİ Öcalan yeni ve hızlı bir takvim hazırlıyor