• USD  32,22
  • EURO  35,10
  • BORSA  10.319,96
  • ALTIN  2.460,77
SON DAKİKA

İsmail Küçükkaya'dan Can Dündar yorumu

İsmail Küçükkaya'dan Can Dündar yorumu

26 Şubat 2016 14:51

FOX Sabah ekranının yüzü İsmail Küçükkaya Can Dündar ve Erdem Gül'ün tahliyesi üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı..


#eyözgürlük

Dün demiştik ya; #konuşarak...

Gerçekten de her şeyi konuşarak çözebiliriz. Diyalogla üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Artvin bunun örneğidir.

Bugün mutluyuz. Gazeteci arkadaşlarımız Can Dündar ve Erdem Gül özgürlüklerine kavuştular. Tarihi bir günün içindeyiz. Not edin, 26.2.2016 Cuma

İyi ki Anayasa Mahkemesi var. İnanıp güvenebileceğimiz, hakkımızı arayabileceğimiz kurumların olması demokratik hayatımızın teminatıdır.

Yeterince yorulduk. Terör, büyük kentlerde patlayan bombalar, şehitlerimiz, adeta OHAL yaşayan şehirlerimiz, toplumsal kutuplaşma, siyasetteki gerginlik, gazeteciler üzerindeki baskı, muhalif kesimlere yönelik korkutma çabaları...

Bu iklimi sürdüremeyiz. Biraz sakinleşmeye ihtiyacımız var. Şu ortamı yumuşatmalı. Tam demokrasiye dönmeli. Hukukun üstünlüğü demeli. Adaleti sağlamalı. Ülkemiz normalleşmeli artık.

Bir de şu Suriye konusu... İvedilikle politikamız değişmeli. Büyük risk altındayız. ABD ve Rusya ateşkes için anlaşmış. Suriye kabul etmiş. Biz diyoruz ki, 'ateşkes tuzaklarla dolu. Biz gerekirse bu ateşkesi tanımayız'. Başbakanın bu sözlerinin ne anlama geldiğini düşünmeliyiz. Biz bu yangının sönmesine yardımcı olalım. Kuru bir inatlaşmayla olmaz. Adeta yangına körükle gidersek bölgeye de ülkemize de barış getiremeyiz.

Haydi silkinelim artık. Şu gidişi tersine çevirelim.

Nasılsa Can Dündar ve Erdem Gül çıkmış. Hukuk egemen olmuş. #eyözgürlük şarkısını dinleyelim.

İsmail Küçükkaya


can dündar, fox haber, ismail küçükkaya, erdem gül, çalar saat, silivri
ÖNCEKİ X-Ray'den geçen kutudan dram çıktı SONRAKİ Erdoğan'a sevenlerinden büyük sürpriz